Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ηλεία: ”Το κάψιμο των σκουπιδιών μαυρίζει τις ζωές μας”-Βίντεο και φωτό!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι από τις εικόνες που βλέπουν σχεδόν καθημερινά στην περιοχή τους…

Και ξαφνικά στο σούρουπο, η Σπιάντζα «πνίγεται» σε πυκνούς μαύρους καπνούς. «Άλλη μια φωτιά στα καλάμια λένε κάποιοι» βλέποντας από μακριά την εικόνα. Τα πράγματα όμως ήταν πολύ χειρότερα…

Στο σκοτάδι ο μαύρος καπνός που αναδύεται από τα σκουπίδια που καίγονται αρχίζει να πνίγει την ανάσα. Το πρόβλημα των σκουπιδιών στις εκτάσεις της πρώην λίμνης Μουριάς γνωστό από παλιά. Κάθε καλοκαίρι μέρα παρά μέρα, το ίδιο τροπάρι. Φωτιές γύρω – γύρω αλλά και στα σκουπίδια.

Το σούρουπο της Πέμπτης (15-09-2011), τα σκουπίδια πήραν φωτιά – και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του ilialive.gr – για τα καλά. Οι φλόγες φαίνονται σχεδόν από τον Πύργο, ο μαύρος καπνός αρκετά μακρύτερα.
Εικόνα από τη χθεσινή φωτιά στα σκουπίδια - ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Η αδυναμία διαχείρισης των σκουπιδιών συνεχίζει να «μαυρίζει» τις ζωές των κατοίκων της περιοχής. Μια κατάσταση απαράδεκτη που δεν αντέχουν άλλο ο πολίτες. Στο τέλος της παραθεριστικής περιόδου και ενώ η Σπιάντζα σιγά – σιγά αδειάζει, «κάποιοι» βάζουν φωτιά στο σωρό για να εξαφανίσουν τα «κακώς κείμενα» επί του προκειμένου τα σκουπίδια.

Δείτε το βίντεο με τις «εντυπωσιακές» εικόνες της φωτιάς…
 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε