Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ηλεία: Τον σκότωσε για τα γουρούνια – Τον βρήκε νεκρό ο 4χρονος γιος του (Φωτό και βίντεο)!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Συγκλονίζει η δολοφονία του νεαρού πατέρα στην περιοχή Κλεινδιά Ηλείας – Τον σκότωσε 19χρονος συγγενής στο σπίτι που έμενε, μετά από μια διαφωνία για τα γουρούνια τους…

Νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε από τον τετράχρονο γιο του, ο 33χρονος Β.Α., στο σπίτι της οικογένειας στο Κλεινδιά Ηλείας. Η υπόθεση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία που έχασε ένα δικό της παλικάρι και έμειναν ορφανά δύο ανήλικα αγόρια ηλικίας 1 και 4 ετών.

Αιτία του κακού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετά τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη από τις αρχές, μια διαμάχη μέσα στο σπίτι του 33χρονου με έναν 19χρονο συγγενή του για κάποια γουρούνια ελευθέρας βοσκής του που ανήκουν στον παππού του δεύτερου.

Ο 19χρονος αναζητείτο έως αργά το βράδυ της Τετάρτης (20-03-2013) στην περιοχή του Πανόπουλου και του Αντρωνίου, όπου και τελικά συνελήφθη.

Το χρονικό της τραγωδίας
Το τραγικό συμβάν συνέβξ χθες το μεσημέρι. Στο τελευταίο χωριό του δήμου Πύργου πριν το δάσος της Φολόης, η ήρεμη τοπική κοινωνία συγκλονίστηκε από το χαμό του 33χρονου συγχωριανού της. Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ο Β.Α. βρισκόταν μέσα στο χώρο της κουζίνας του σπιτιού που μένει με την οικογένειά του και μοιράζεται τους γονείς του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ένας 19χρονος συγχωριανός του συγγενής και φίλος του. Λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Κάτοικοι του χωριού υποστήριξαν πως εκείνη την ώρα είδαν τον 19χρονο να φεύγει με ταχύτητα με το αυτοκίνητό του που όμως δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας και να απομακρύνεται προς το δάσος.

Για τις στιγμές που ακολούθησαν στο σπίτι, δύσκολα θα βρεθούν οι λέξεις να τις περιγράψουν. Ο 4χρονος γιος του 33χρονου μπήκε στην κουζίνα και βρήκε τον πατέρα του νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος. Φώναξε τη μητέρα του και το θείο του που μένει δίπλα για να δουν τι είχε συμβεί και οι άνθρωποι λύγισαν στην εικόνα του νεκρού πατέρα, συζύγου και αδερφού.


Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό ερευνώντας τα στοιχεία, γρήγορα έφτασαν στο να αποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Και ενώ οι ιστορίες και τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν έξω από το σπίτι της οικογένειας, η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, μετά την πρώτη αυτοψία στο πτώμα και στο χώρο, ήρθε να επιβεβαιώσει τις αρχικές εκτιμήσεις περί εγκληματικής ενέργειας. «Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, υπάρχουν πολλά ευρήματα και στοιχεία στο χώρο που μας οδηγούν εκεί. Περισσότερα θα πούμε μετά τη νεκροψία» ήταν η λιτή δήλωσή της.

Οι κινήσεις των Αρχών και η σύλληψη του δράστη
Μόλις έγινε γνωστό ότι βρέθηκε ένας νεκρός άντρας με τραύμα από πυροβόλο όπλο, άμεσα κινητοποιήθηκαν προς το Κλεινδιά, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας. Φτάνοντας εκεί και συγκεντρώνοντας τα πρώτα στοιχεία, δόθηκε η εντολή της αναζήτησης του 19χρονου. Ο νεαρός εντοπίστηκε λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ της Τετάρτης και περίπου μια ώρα μετά οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Εκεί κατά τη διάρκεια της προανάκρισης φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να υποστήριξε πως η διαμάχη που κατέληξε στο φονικό ήταν για τα γουρούνια του παππού του 19χρονου. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια αφού πρώτα ο νεαρός απείλησε τον 33χρονο. Το όπλο που βρισκόταν δυστυχώς στο δωμάτιο, βρέθηκε στα χέρια του νεαρού που φέρεται να πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον Βασίλη Αβράμη. Δείτε το βίντεο του ilialive.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ρόδος: Λιποθύμησε στο διάλειμμα του σχολείου της, πεινασμένη μαθήτρια!

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση η καθαρίστρια που μαχαιρώθηκε σε σχολείο!

Πάτρα: Έκλεισε η χαρτοποιΐα Delica – Στον δρόμο οι 70 εργαζόμενοι!

Εύβοια: Στην εφορία… άπορος και στην Αλβανία πλούσιος!

Πάτρα: Το ριφιφί των πεινασμένων – Άδειασαν τα ράφια του σούπερ μάρκετ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε