Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηλεία: Βαριές κουβέντες σε τράπεζα – Καταθέτης εναντίον γυναίκας ταμία!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Μεγάλη αναστάτωση στην τράπεζα – Ταμίας και καταθέτης κατέληξαν στο τμήμα…

Κατηγόρησε την ταμία ότι κατέθεσε λιγότερα χρήματα από όσα της είπε και κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο λόγος για έναν 46χρονο, που πριν από λίγες μέρες στη Βάρδα, πήγε να καταθέσει στην τράπεζα το ποσό των 1.000 ευρω.

Όπως υποστήριξε στην αστυνομία όπου πήγε να κάνει καταγγελία, η ταμίας είχε καταθέσει μόνο τα 250 από τα 1.000 ευρώ που της έδωσε. Ο διευθυντής του υποκαταστήματος της τράπεζας μαζί με την ταμία, πήγαν στην Αστυνομία, αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς του 46χρονου και «απάντησαν» στη μήνυση για υπεξαίρεση με μήνυση για ψευδορκία και δυσφήμηση.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, όταν «έσφιξαν» τα πράγματα όμως τα λεφτά της υπεξαίρεσης βρέθηκαν. Τα 750 ευρώ που έλειπαν, βρέθηκαν στην τσέπη του 46χρονου.  Δικαιολογία σαφώς και δεν υπήρχε και ο 46χρονος λίγο αργότερα απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι έκανε λάθος και ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση που προκάλεσε.

Στο μεταξύ όμως ενημερώθηκε και ο αρμόδιος Εισαγγελέας που έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι ταμίας και πελάτης και η υπόθεση θα συζητηθεί στα Δικαστήρια όταν οριστεί η τακτική δικάσιμος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε