Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηλεία: Χαροπαλεύει ένα 14χρονο παιδί που έχασε τις αισθήσεις του στη θάλασσα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 14χρονος μαθητής έπεσε την ώρα που έμπαινε στη θάλασσα, μπροστά στα μάτια του σοκαρισμένου πατέρα του…

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πύργου νοσηλεύεται από χθες το απόγευμα (01-10-2012) ένας 14χρονος μαθητής από τον Πύργο, που νωρίς το απόγευμα έχασε τις αισθήσεις του ενώ προσπαθούσε να μπει στη θάλασσα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 16:00 στην παραλία της Σπιάτζας όπου ο 14χρονος είχε πάει με τον πατέρα του να κολυμπήσουν, κάτι που συνήθιζαν να κάνουν, αφού ακόμα ο καιρός το επιτρέπει λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που εξακολουθούν να επικρατούν.

O 14χρονος επιχείρησε να βουτήξει αμέσως και άρχισε να μπαίνει στη θάλασσα, με τον πατέρα του βρίσκεται λίγα μέτρα παραπέρα. Δεν είχε προλάβει να προχωρήσει σε βάθος και ξαφνικά ο 14χρονος έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στη θάλασσα.

Ο πατέρας είδε το παιδί του να επιπλέει σε βάθος μικρότερο των 50 εκατοστών, έβαλε αμέσως τις φωνές και σοκαρισμένος έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Αμέσως έβγαλε το παιδί από τη θάλασσα και προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, αφού ο ίδιος εργάζεται στο Νοσοκομείο Πύργου.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα στο σημείο  και μετέφερε το νεαρό στο Νοσοκομείο Πύργου με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Η κατάστασή του ήταν τόσο κρίσιμη, που κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και τώρα το παιδί νοσηλεύεται σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο του Πύργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα:Απελαύνουν τον Αλβανό που ζητούσε από παιδιά να πάνε στο σπίτι του! 

Πύργος: Σάλος για τα χαστούκια δασκάλας σε… απρόσεχτο μαθητή!

Φθιώτιδα: Πώς φαντάζεστε ότι έγινε έτσι, το αυτοκίνητο της φωτογραφίας;

Κρήτη: Τα… θετικά της φτώχειας – Η συνταγή της μακροζωίας!

Εύβοια:Η κουμπάρα πήρε στο κυνήγι τον κουμπάρο με τα εσώρουχα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε