Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηλεία:Πυροβολισμοί και ξύλο στην πυροσβεστική – Σε εξέλιξη η επίθεση των τσιγγάνων!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Οι τσιγγάνοι ζητούν να αφεθεί ελεύθερος ένας νεαρός που συνελήφθη για εμπρησμό – Δείτε φωτογραφίες…

Άγριο ξύλο στην Πυροσβεστική του Πύργου, όταν 50 τσιγγάνοι επιτέθηκαν και σύμφωνα με το ilialive.gr ακούστηκαν και πυροβολισμοί. Στην περιοχή βρίσκεται μεγάλη αστυνομική δύναμη που προσπαθεί να συγκρατήσει και να απομακρύνει τους τσιγγάνους.

Αιτία της συμπολκής ήταν ο εμπρησμός ενός αυτοκίνητου σε γειτονία των τσιγγάνων στην περιοχή Τραγανό τα ξημερώματα. Οι άνδρες της ΠΥ προσήγαγαν το φερόμενο ως δράστη του εμπρησμού και γιαυτό σημειώθηκαν τα εκτεταμένα επεισόδια στην Πυροσβεστική…
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
Το χρονικό των επεισοδίων
Σε βεντέτα μεταξύ δύο γνωστών οικογενειών τσιγγάνων της περιοχής του Πύργου αποδίδονται όλα όσα συμβαίνουν έξω από την πυροσβεστική. Το τελευταίο επεισόδιο έχει να κάνει με τον εμπρησμό ενός αγροτικού αυτοκινήτου – που υπέστη τελικά μικρές υλικές ζημιές – τα ξημερώματα στον οικισμό Τραγανό του Πύργου.

Μέλη της μιας οικογένειας εντόπισαν στην ίδια περιοχή με το συμβάν ένα μέλος της άλλης οικογένειας και του επέρριψαν την ευθύνη για τον εμπρησμό. Κάλεσαν την αστυνομία που με τη σειράς της παρέδωσε τον φερόμενο ως δράστη για προανάκριση στο Ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Εκεί κρατήθηκε έως το πρωί που έφτασαν οι συγγενείς του ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος. Εκείνη την ώρα έφτασαν και μέλη της άλλης οικογένειας με αποτέλεσμα νε γενικευτεί η σύρραξη.

Η κατάσταση ήταν εκρηκτική και στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΔΙ.ΑΣ., αστυνομικοί της Ασφάλειας, του Τμήματος και ειδική φρουροί. Με καδρόνια, ξύλα και σίδερα άρχισαν να αλληλοχτυπιούνται οι δύο οικογένειες με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους χωρίσουν.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
Δείτε στο επόμενο βίντεο του ilialive.gr, την κατάσταση που επικρατεί και τις μάχες σώμα με σώμα, ανάμεσα σε τσιγγάνους και αστυνομικούς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κασιδιάρης: Θα τους γ…. όλους! Θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ

Πάτρα:Πανικός με παιδί νηπιαγωγείου-Έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο!


Ηράκλειο: Έπαιξε ΠΡΟΤΟ και… έγινε πλουσιότερος κατά 25.000€!


Θεσσαλονίκη: Ο καθαρισμός του πεδίου μάχης στην Τούμπα – Δείτε βίντεο!


Πάτρα:Τι φαντάζεστε ότι έκαναν τρεις νεαρές για να μην πληρώσουν στο κομμωτήριο;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε