Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηλεία:Το κακό προαίσθημα έσωσε τον ιδιοκτήτη βενζινάδικου απ’τα χειρότερα!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου που βλέπετε στη φωτογραφία ετοιμαζόταν να κλείσει, όταν ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δύο ληστές

Το ίδιο βενζινάδικο που «χτυπήσαν» ληστές το βράδυ της 6ης Αυγούστου του 2011, βρέθηκε στο στόχαστρο των δραστών το βράδυ της Τετάρτης (26-12-2012). Δύο ληστές εισέβαλαν λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ στο πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο τμήμα ανάμεσα τα Σαβάλια και τη Γαστούνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr δύο άνδρες εκ των οποίων ο ένας κρατούσε όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ, εισέβαλαν στο βενζινάδικο λίγο πριν κλείσει κλωτσώντας την πόρτα και με την απειλή του όπλου άρπαξαν τις εισπράξεις.

Το… κακό προαίσθημα που είχε νωρίτερα ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου τον έσωσε απ’τα χειρότερα. Αυτό διότι λίγες ώρες πριν τη ληστεία, είχε φροντίσει να απομακρύνει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων και έτσι όταν μπήκαν οι δράστες, βρήκαν λιγότερα από 300 ευρώ. Οι δράστες με βάση τις πρώτες πληροφορίες απομακρύνθηκαν πεζή και πιθανότατα συνεργός τους, περίμενε σε κοντινή απόσταση με κάποιο όχημα διαφυγής.

Στη ληστεία που είχε συμβεί τον Αύγουστο του 2011 οι τότε δράστες είχαν πυροβολήσει και είχε τραυματιστεί πολύ ελαφρά άτομο που βρισκόταν μέσα στο πρατήριο, ενώ η λεία τους άγγιζε τα 8.000 ευρώ. Να σημειώσουμε πως πριν δύο ημέρες, την παραμονή των Χριστουγέννων, σημειώθηκε άλλη μια ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαγιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ξάνθη: Απανθρακωμένο πτώμα σε πυλωτή πολυκατοικίας!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε