Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηλεία:Το σουτιέν της όμορφης νεαρής,έκρυβε το ένοχο μυστικό του ζευγαριού!

Ηλεία:Το σουτιέν της όμορφης νεαρής,έκρυβε το ένοχο μυστικό του ζευγαριού!

Η 28χρονη πίστευε ότι είχε βρει την τέλεια κρυψώνα – Πριν από λίγες ώρες όμως την περίμεναν δυσάρεστες εκπλήξεις…

Εκεί που πίστευε ότι ένας άντρας δεν θα ψάξει, είχε κρύψει για ασφάλεια την ηρωίνη που κουβαλούσε μια 28χρονη από τον Πύργο. Τελικά ο έλεγχος από γυναίκα αστυνομικό αποκάλυψε το «ένοχο» μυστικό και στη συνέχεια ήρθαν όλα στο φως.

Ένα ζευγάρι (24χρονος άντρας και μια 28χρονη γυναίκα) συνελήφθησαν χθες το απόγευμα (06-11-2012) στον Πύργο, για κατοχή – διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοφορία. Οι δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ναρκωτικών Πύργου, που μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και παρακολούθηση, τους συνέλαβαν.

Ο 24χρονος και η 28χρονη σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί φέρονταν να κατέχουν και να διακινούν ναρκωτικές ουσίες. Έτσι χθες ενώ βρίσκονταν στα Σαγέϊκα προκειμένου να προμηθευτούν ναρκωτικά το προσωπικό της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου τους παρακολούθησε διακριτικά και όταν έφτασαν στον Πύργο αποφάσισαν να δράσουν.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, σε ένα σημείο πέριξ της πόλεως ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που επέβαιναν ο άνδρας και η γυναίκα και έκαναν έλεγχο. Στην κατοχή  της 28χρονης βρέθηκε ηρωίνη βάρους 10,5 γραμμαρίων την οποία είχε κρύψει στο στηθόδεσμό της. Ο 24χρονος είχε κρυμμένο στο αυτοκίνητό του μια μικροποσότητα χασίς 0,1 του γραμμαρίου και ένα πιστόλι αερίου που χρησιμοποιεί μεταλλικά σφαιρίδια και υπόκειται στο νόμο περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 28χρονη στο παρελθόν είχε εμπλακεί και σε υπόθεση ανθρωποκτονίας στην περιοχή του Πύργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Οργή και πόνος για τον θάνατο του βρέφους-Ο χειρουργός δηλώνει αθώος!

Πάτρα: Οίκος ανοχής χορηγός σε δημοτικό σχολείο – Αγοράζει φωτοτυπικό και φτιάχνει βιβλιοθήκη!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε