Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ημαθία: Συντετριμμένος ο πατέρας του 18χρονου – “Κλείσαμε ένα σπίτι”

Ημαθία: Συντετριμμένος ο πατέρας του 18χρονου – “Κλείσαμε ένα σπίτι”

“Αν υπάρχει ανώτερη λέξη από μια συγγνώμη για αυτούς τους γονείς που έχασαν το παιδί τους θα την έλεγα…”

Συντετριμμένος ο πατέρας του 18χρονου που οδηγώντας χωρίς δίπλωμα παρέσυρε και σκότωσε την 14χρονη Κατερίνα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Ο πατέρας του οδηγού μιλώντας αποκλειστικά στον Alpha ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της κοπέλας και εξέφρασε τη συμπαράσταση του.

“Θρηνώ για τον χαμό αυτού του αγγέλου, για το σπίτι που κλείσαμε. Μιλάμε για μια εξαίρετη οικογένεια. Γιατί; Γιατί σε αυτούς τους ανθρώπους; Αν υπάρχει ανώτερη λέξη από μια συγγνώμη για αυτούς τους γονείς που έχασαν το παιδί τους θα την έλεγα…

Τι να πεις σε αυτόν τον πατέρα, σε αυτή τη μητέρα, σε αυτή την οικογένεια που έχει στο χώμα το παιδί της; Δεν θα ήθελα ποτέ κανείς να βρεθεί στη θέση αυτής της οικογένειας. Μεγάλωσα ορφανός, γιατί να έχω αυτή την αμοιβή.. Γιατί Θεέ μου; Γιατί να τους βυθίσουμε στο πένθος;” είπε ο πατέρας του οδηγού.

Ο πατέρας του 18χρονου είπε επίσης ότι ο γιος του παρακολουθείται από ψυχολόγους μετά την τραγωδία και ότι είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση:

“Είναι τραγικό αυτό που περνάμε, συμπάσχουμε με την οικογένεια. Ο Μάριος είναι σοκαρισμένος. Είναι σε ειδική αγωγή τον βλέπουν ψυχολόγοι για να ξεπεράσει την κατάσταση”.

Την ίδια ώρα αποκάλυψε πως είχαν καταθέσει τα χαρτιά προκειμένου ο γιος του να “δώσει” για δίπλωμα και έκτοτε ο γιος του έπαιρνε συχνά το αυτοκίνητο -το οποίο ανήκε στη μητέρα του- παρόλο που δεν είχε ακόμη περάσει τις εξετάσεις…

“Το αυτοκίνητο είναι 900 κυβικά. Το οδηγούσε συχνά από την ημέρα που καταθέσαμε τα χαρτιά για δίπλωμα. Στις 27 Ιανουαρίου έκλεισε τα 18 και ξεκινήσαμε τη διαδικασία.

Το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγό μου. Το πήρε μόνος του από την αυλή του συνεργείου. Ρώτησα το παιδί μου: “Τι συνέβη;” και μου απάντησε: Μπαμπά κι εσύ να ήσουν το ίδιο θα συνέβαινε. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Γέμιζα εκείνη την ώρα το αυτοκίνητο. Πατούσα γκάζι… ”

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε