Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ημαθία: Τον σκότωσε το τρένο – Ο λάθος υπολογισμός και τα σήματα του οδηγού της αμαξοστοιχίας!

ΦΩΤΟ από inveria.gr
ΦΩΤΟ από inveria.gr

Συγκλονίζει το φοβερό δυστύχημα στις ράγες του οικισμού Μέση, στην Ημαθία. Φρικτός ο θάνατος 25χρονου εργάτη. Όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία…

Ένας 25χρονος σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Έδεσσα, στο ύψος του οικισμού Μέση, στην Ημαθία. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 22.35 βράδυ, υπό συνθήκες που ερευνώνται, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός επιβάτη της αμαξοστοιχίας. Όπως έγινε γνωστό, ο 25χρονος, πολίτης Αλβανίας, βρισκόταν στο σημείο πεζός. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου -όμως- διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ακόμα δεν έχουν διαπιστωθεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στις ράγες.

Από την πρώτη αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας, προέκυψε ότι ο νεαρός, που ζούσε και εργαζόταν νόμιμα στην Ελλάδα ως μετακλητός εργάτης γης, καθόταν δίπλα από τις γραμμές, αλλά όχι σε ασφαλή απόσταση. Παρά τα προειδοποιητικά σήματα του οδηγού της αμαξοστοιχίας ο νεαρός δεν απομακρύνθηκε από το σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να βρει τραγικό θάνατο.

Το σενάριο της αυτοκτονίας μπορεί να μην φαντάζει πλέον πολύ πιθανό, καθώς ο άτυχος νεαρός δεν στάθηκε στη μέση των γραμμών (όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις), αλλά όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται από την αστυνομία που συνεχίζει τις έρευνες.

Πηγή: inveria.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε