Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Αστυνομικό «μπλόκο» σε 67 κιλά ινδικής κάνναβης στην Ήπειρο [pics]

Αστυνομικό «μπλόκο» σε 67 κιλά ινδικής κάνναβης στην Ήπειρο [pics]
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Τη διακίνηση 67 κιλών χασίς «μπλόκαραν» τη νύχτα, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, τη στιγμή που γινόταν η παράδοση της ποσότητας και η φόρτωσή της σε αυτοκίνητο με προορισμό την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών επιχειρήσεων στην ελληνοαλβανική μεθόριο για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι άνδρες της Δίωξης, εντόπισαν, μετά τα μεσάνυκτα, σε αγροτική περιοχή στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας, έναν 24χρονο Αλβανό τη στιγμή που παρέδιδε δύο ταξιδιωτικούς σάκους με χασίς σε έναν συμπατριώτη του, ηλικίας 25 ετών, ο οποίος τα φόρτωσε σε αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο Αλβανών, ενώ κατέσχεσαν 64 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 67 κιλών και 30 γραμμαρίων, το αυτοκίνητο ως μέσω μεταφοράς των ναρκωτικών και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, ο ένας εκ των οποίων στερείτο νομίμων εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις