Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ιωάννινα: Η βροχή προκάλεσε προβλήματα σε δρόμους

Ιωάννινα: Η βροχή προκάλεσε προβλήματα σε δρόμους
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μικρής έκτασης προβλήματα έχουν προκληθεί απο τις συνεχείς βροχοπτώσεις στο ορεινό επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο του νομού Ιωαννίνων, λόγω καταπτώσεων πετρών στο δρόμο, ενώ 5 μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, επιχειρούν για την αποκατάστασή τους.

Καταπτώσεις σημειώθηκαν το απόγευμα στην παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών, στο ύψος της Μουσιωτίτσας, στην παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ζαγορίου .
Παράλληλα επί της παλιάς Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών, στο αλσύλλιο Αβγού, δέντρο έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρής έκτασης φωτιά, με την Π.Υ Ιωαννίνων να βρίσκεται στο σημείο μαζί με άνδρες της Τροχαίας και κλιμάκιο της ΔΕΗ, για τυχόν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της περιοχής.

Προβλήματα προκλήθηκαν και στους φωτεινούς σηματοδότες, στο ύψος του Πανηπειρωτικού Σταδίου και στον κόμβο της Εγνατίας, με τους άνδρες της Τροχαίας να μεριμνούν για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Το κύμα κακοκαιρίας με συνεχείς βροχές και καταιγίδες σύμφωνα με την ΕΜΥ θα συνεχιστεί και αύριο, με τους Δήμους, τους Φορείς και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Πηγή: epirus-tv

 

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις