Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ήπειρος: Καταδίωξη αυτοκινήτου με 118 κιλά κάνναβης! Ακινητοποιήθηκε μετά από τροχαίο

Ήπειρος: Καταδίωξη αυτοκινήτου με 118 κιλά κάνναβης! Ακινητοποιήθηκε μετά από τροχαίο
ΦΩΤΟ epirus-tv-news

Απέτυχε η “επιχείρηση” μεταφοράς κάνναβης, συνολικού βάρους 118 κιλών απο 60χρονο Έλληνα, που κινούταν με το αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί, στην Ιόνια Οδό.

Μόλις ο οδηγός είδε τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας αντιλήφθηκε επικείμενο αστυνομικό έλεγχο και προσπάθησε να τον αποφύγει. Ανέπτυξε ταχύτητα και λίγο αργότερα, βγήκε από την Ιόνια Οδό στο ύψος της Αμφιλοχίας.

Μετά απο ” κινηματογραφική” καταδίωξη, το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία του, ακινητοποιήθηκε και έτσι ο οδηγός έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν 108 ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 118 κιλών και 638 γραμμαρίων σύμφωνα με την Αστυνομία.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 60χρονου συλληφθέντα σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ζυγαριές ακριβείας και ένα στιλέτο. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών κατασχέθηκε.

Προανάκριση για την υπόθεση κάνει το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Πηγή: epirus-tv-news

 

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις