Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρέβεζα: Χειροκροτήματα για τον ιερέα που αποφυλακίστηκε [pics]

Πρέβεζα: Χειροκροτήματα για τον ιερέα που αποφυλακίστηκε [pics]
ΦΩΤΟ από το prevezabest

Το απόγευμα, οι κάτοικοι από το Μιχαλίτσι. στο άκουσμα και μόνο της είδησεις για την αποφυλάκιση του ιερέα, άρχισαν να χειροκροτούν…

Ο ιερέας κατηγορείται για ασελγείς πράξεις και αποφυλακίσθηκε από τις φυλακές Τριπόλεως με βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Δεκάδες συγχωριανοί του Ιερέα συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του χωριού προκειμένου να τον υποδεχτούν και μόλις τον αντίκρισαν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν και να του μιλήσουν μέσα σε μια ιδιαίτερα συγκινησιακή ατμόσφαιρα.

Εκείνος με δάκρυα στα μάτια, δεν έπαψε να ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν και που όλο αυτό το διάστημα του συμπαραστάθηκαν .

Απευθυνόμενος στον κόσμο, ο Ιερέας δήλωσε: “Ό,τι σας έλεγα τόσο καιρό, πιστεύουμε στον Θεό ο οποίος είναι η αλήθεια. Η αλήθεια θα φανερωθεί, να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους εσάς που βρεθήκατε εδώ και τον δικηγόρο μου, τον Αποστόλη Τάσση για όλες του τις ενέργειες που έκανε και κάνει . Ο Θεος θα αποδείξει την αθωότητα μου… σας αγαπάω πάρα πολύ. Δεν κρατάω κακιά σε κανέναν. Το ίδιο να κάνετε και εσεις. Να είστε καλά” 


Aμέσως μετά οι δεκάδες κάτοικοι του χωριού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και δεν σταμάτησαν να αναφέρουν πως η αλήθεια θα λάμψει… Ο Ιερέας δεν μπήκε στο χωριό και μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση δεν θα μένει στο Μιχαλίτσι.

Πηγή: prevezabest

 

 

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις