Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αερογέφυρα για την κοπέλα που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο – Φρικτές εικόνες στην άσφαλτο!

Ηράκλειο: Αερογέφυρα για την κοπέλα που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο – Φρικτές εικόνες στην άσφαλτο!

Ακόμα ένα φοβερό τροχαίο στο Ηράκλειο. Μια κοπέλα ακρωτηριάστηκε και δύο ακόμα άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία…

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε η νεαρή κοπέλα που ακρωτηριάστηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Γιόφυρο όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε με δυο ακόμη άτομα εξετράπη της πορείας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της κοπέλας στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για την επανασυγκόλληση του άκρου της. Έτσι στήθηκε επιχείρηση για τη μεταφορά της κοπέλας στην Αθήνα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όπου με ένα αεροσκάφος C 127 μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

Στο μεταξύ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νοσηλεύονται οι άλλοι δυο επιβαίνοντες της μηχανής, ένας 19χρονος Αλβανικής καταγωγή και ένας 30χρονος που έχουν επίσης τραυματιστεί.

Το φοβερό τροχαίο στην Κρήτη

Δυο άνδρες και μία γυναίκα, περίπου 25 ετών, είναι τα θύματα μετά το τροχαίο που σημειώθηκε όταν δυο μηχανές συγκρούστηκαν στην περιοχή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε, όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δύο μοτοσικλέτες.

Εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης, τραυματίστηκε σοβαρότερα η κοπέλα της παρέας στο χέρι, ενώ ελαφρύτερα είναι τα τραύματα, που υπέστησαν οι άλλοι δύο νεαροί άνδρες.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Πηγή: cretalive.gr, cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις