Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Άγριο ξύλο μεταξύ αγροτών-Οι γροθιές ξεκίνησαν με μία ερώτηση!

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Θύμα ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού…

Τα… απόνερα του κύματος οργής των αγροτών “δέχτηκε” o πρώην πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ, Ζαχαρίας Σπυριδάκης, ο οποίος βρέθηκε μαζί με αγρότες και κτηνοτρόφους στην πλατεία Ελευθερίας, στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Ζαχαρίας Σπυριδάκης, όμως, δεν περίμενε ποτέ ότι οι συνάδελφοί του θα του “τη φυλούσαν”. Έτσι, μάλλον αιφνιδιάστηκε όταν οργισμένος αγρότης τον πλησίασε και σε “άπταιστα” κρητικά και με γερή δόση ειρωνείας τον ρώτησε… γιατί δε στέλνει αυτή τη φορά τα τρακτέρ στον Πειραιά!

Δεν αρκέστηκε όμως σε αυτό, καθώς αμέσως μετά, “έριξε” μπουνιά στο πρόσωπο του Ζαχαρία Σπυριδάκη, ο οποίος, όμως, δεν αντέδρασε καθόλου…

Παραμένουν στην πλατεία Ελευθερίας οι αγρότες

Eν τω μεταξύ συνεχίζουν τον αποκλεισμό της Περιφέρειας Κρήτης αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Ηρακλείου, που μετά από μηχανοκίνητη πορεία από τα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων κατέληξαν στην πλατεία Ελευθερίας, αναμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, στα αιτήματά τους.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους των αγροτών ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί στο υπουργείο αύριο για να μεταφέρει στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης τα αιτήματα τους.

Επίσης ανέφερε ότι η Περιφέρεια θα καταβάλλει τα 100 χιλιάδες ευρώ για να πληρωθεί η μελέτη για την αναμπέλωση.   Στο πλευρό των αγροτών του Ηρακλείου βρίσκονται δήμαρχοι του νομού και οι παραγωγικές τάξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αγρότες κατέλαβαν την περιφέρεια Κρήτης


Λασίθι: Στους δρόμους οι αγρότες για δάνεια και μείωση του ΦΠΑ!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε