Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αλωνίζουν και ”γδύνουν” ζευγάρια τουριστών!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι κλοπές σε βάρος ξένων επισκεπτών στην περιοχή της Μεσαράς φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος προκαλώντας πονοκέφαλο στις διωκτικές αρχές.

Μάλιστα, οι ασυνείδητοι δράστες, δε διστάζουν να κάνουν τις κλοπές τους ακόμα και έξω από τους πλέον διάσημους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης, όπως είναι το Μινωικό ανάκτορο της Φαιστού.

Έτσι, χθες το μεσημέρι (25-04-2012) άγνωστοι άνοιξαν δύο αυτοκίνητα ξένων επισκεπτών, την ώρα που εκείνοι έκαναν την περιήγηση τους στο Μινωικό Ανάκτορο της Φαιστού. Βγαίνοντας οι ξένοι επισκέπτες βρήκαν τα αυτοκίνητα τους ανοικτά και από μέσα να λείπουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, δεν είχαν αφήσει μέσα ταξιδιωτικά έγγραφα και χρήματα. Οι τουρίστες πήγαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών για να καταγγείλουν την κλοπή ενώ ωστόσο οι κλέφτες είχαν προλάβει και είχαν γίνει καπνός.

Το όλο σκηνικό με τις κλοπές προβληματίζει τις αρχές που αντιλαμβάνονται ότι οι κλοπές και οι διαρρήξεις σε βάρος τουριστών δημιουργούν πρόβλημα σε βάρος της χώρας μας την ώρα που οι τουριστικοί φορείς δίνουν μάχη για αύξηση της επισκεψιμότητας χαρακτηρίζοντας τον τουρισμό μας ως τη “βαριά βιομηχανία” της Ελλάδας, την οποία όμως ζημιώνει η μικροεγκληματικότητα που καταγράφεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηράκλειο: Ήρθαν τα πρώτα ”χελιδόνια” από τη Ρωσία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε