Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Από την κατασκήνωση… στο νοσοκομείο με στομαχικές διαταραχές!

Ηράκλειο: Από την κατασκήνωση… στο νοσοκομείο με στομαχικές διαταραχές!

Παιδιά και ομαδάρχες μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ με ελαφρά δηλητηρίαση στην κατασκήνωση της Αρχιεπισκοπής, στην περιοχή της Ανώπολης.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαριστεί από τι προέκυψαν οι στομαχικές διαταραχές που υπέστησαν κάποια από τα παιδιά και 2-3 ομαδάρχες και η υπόθεση έχει τεθεί υπό διερεύνηση.

Παιδιά και ομαδάρχες, σύμφωνα με το cretalive, μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ για προληπτικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι μέχρι πέρυσι, η κατασκήνωση κάλυπτε την σίτιση των παιδιών με εταιρία catering ενώ από φέτος, στο πλαίσιο της εξοικονόμισης χρημάτων, άρχισαν να μαγειρεύουν στο χώρο της κατασκήνωσης.

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης επισημαίνει:

“Η Κατασκήνωση της Αρχιεπισκοπής λειτουργεί με υπευθυνότητα και πολλή στοργή για όλα τα παιδιά φροντίζει δε με πολλή προσοχή για την ασφάλεια και την υγεία τους.

Την 3η Ιουλίου παρουσιάστηκαν μεμονομένα προβλήματα υγείας σε μερικά παιδιά και δύο στελέχη τα οποία μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και ενημερώθηκαν αμέσως οι γονείς τους.

Οι αρμόδιοι γιατροί του Νοσοκομείου, οι οποίοι δεν ανησυχούν για το ζήτημα αυτό, ερευνούν το θέμα με ειδικές εξετάσεις και τα σχετικά αποτελέσματα για το αν πρόκειται για τροφική δηλητηρίαση ή γαστρεντερίτιδα θα γίνουν γνωστά την προσεχή Τετάρτη.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή και τα στελέχη της Κατασκήνωσης αγρυπνούν συνεχώς και φροντίζουν για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών τα οποία φιλοξενούνται στην κατασκηνωτικό χώρο της Ανωπόλεως”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε