Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αρνείται ότι αποπλάνησε την 7χρονη – ”Στέρεψαν τα δάκρυά μου”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο ως Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφανθεί υπέρ ή κατά της προφυλάκισης του 63χρονου Ηρακλειώτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 7χρονου κοριτσιού.

Ο 63χρονος οδηγήθηκε, το πρωί, ενώπιον της ανακρίτριας μετά τη σύλληψή του, την περασμένη Τετάρτη, με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου. Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία μιας 42χρονης από την Πολωνία, μητέρας μιας 7χρονης.

Ο 63χρονος απολογήθηκε, αρνούμενος ότι είχε ποτέ αγγίξει το παιδί. Κατόπιν της διαφωνίας Εισαγγελέως και Ανακρίτριας, για το θέμα της προφυλάκισής του ή μη συγκαλείται το Δικαστικό Συμβούλιο. Εν τω μεταξύ στο Δικαστήριο σήμερα εμφανίστηκαν οι γονείς της 7χρονης, που ανέφεραν ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη του 63χρονου.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 63χρονου, τόνισε ότι ο άνδρας αρνείται σθεναρά οποιαδήποτε σχέση με όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του. Από την πρώτη φάση και ακόμη και σήμερα στην ανακρίτρια εμφανίστηκε συντετριμμένος, τόνισε ο δικηγόρος. Ανέφερε επίσης ότι ο 63χρονος έχει πέσει από τα σύννεφα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του, ενώ όπως είπε στην ανακρίτρια, πέντε ημέρες τώρα στα κρατητήρια έχει στερέψει το δάκρυ του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο πατέρας από την Αλβανία και η μητέρα από την Πολωνία είναι οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα, και μάλιστα, έχουν βοηθηθεί από τον 63χρονο και την οικογένειά του, που στο παρελθόν τους εχει ενισχύσει, φροντίζοντας ακόμη και για το φαγητό της οικογένειας.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, ενώ παραγγέλθηκε και παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από κατάλληλο πραγματογνώμονα. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ειναι η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος άνδρας την παρενοχλεί, καθώς αυτό συνέβη τουλάχιστον … 10 φορές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Καρπενήσι: Τραγωδία με μητέρα δύο παιδιών – Έπεσε σε γκρεμό και σκοτώθηκε!

Κως: Μαρτυρική νύχτα στα χέρια τσιγγάνων – Οι ληστές δεν έδειχναν οίκτο!

Ξάνθη: Προσπάθησε να βιάσει 19χρονη στη μέση του δρόμου – Τον πήραν στο κυνήγι!

Πάτρα: Ουρές στα ΑΤΜ για αναλήψεις από Κυπριακές τράπεζες!

Ακαρνανία: Απόδραση από τα κρατητήρια – Έκοψαν τα κάγκελα με λίμα!

Τρίκαλα: Τα ”φθηνά” φρούτα της στοίχισαν 6.300€ – Το μεγάλο κόλπο δύο νεαρών…

Πάτρα: Χτυποκάρδια στο θρανίο – Ο αθεράπευτος έρωτας της νεαρής δασκάλας!

Λέσβος: Τι φαντάζεστε πως έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά από αυτό το στιγμιότυπο;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε