Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο Αττικής : Αποκριάτικο face painting

Ηράκλειο Αττικής : Αποκριάτικο face painting

Αξέχαστο αποκριάτικο ξεφάντωμα από τον δήμο Ηρακλείου Αττικής……. 

             Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου διοργανώνει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου ένα αξέχαστο αποκριάτικο ξεφάντωμα και καλεί από τις 11:00 το πρωί μικρούς και μεγάλους να παρευρεθούν στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου, η οποία θα γεμίσει από χρώματα, μουσικούς ήχους, χορό και παιχνίδι. Κλόουν, γαϊτανάκια, τραμπολίνο, καραόκε και λιχουδιές περιμένουν τους μικρούς φίλους να διασκεδάσουν με παιχνίδι, τραγούδι, χορό, μπαλονοκατασκευές, κατασκευές αποκριάτικων μασκών και face painting. 

             Οι εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, με τα καθιερωμένα Κούλουμα που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της Παναγίτσας(στην πλατεία Θεάτρου) ώρα 11:00πμ. Στα Κούλουμα θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί αποκριάτικοι χοροί και άλλα δρώμενα από τον Χορευτικό Όμιλο «Ειρήνη» και φυσικά θα υπάρχει πλούσιο σαρακοστιανό τραπέζι και γλέντι με τον Γιώργο Σαλαμπάση. 

              Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην προσπάθεια που καταβάλλει να αφυπνίσει την οικολογική συνείδηση και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα περιβάλλοντος, αποφάσισε να τυπώσει σε οικολογικό χαρτί το έντυπο υλικό των εκδηλώσεων με σύνθημα ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΑΣ. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΤΟ –  ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
              Σε περίπτωση κακοκαιρίας την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε