Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Δεν κοίταζε τη σερβιτόρα επειδή του άρεσε…

Ηράκλειο: Δεν κοίταζε τη σερβιτόρα επειδή του άρεσε…

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε σε ένα από τα γνωστότερα καφέ-μπαρ της πόλης…

Δεν έχουν τελειωμό τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στην Κρήτη, με τις αστυνομικές δυνάμεις… να μην προλαβαίνουν να περνούν χειροπέδες σε ντόπιους και αλλοδαπούς κλέφτες.

Έναν 42χρονος από την Παλαιστίνη συνέλαβαν χθες το πρωί (01-09-2011) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου. Ο άνδρας, ενώ βρισκόταν σε καφέ-μπαρ, περίμενε την κατάλληλη στιγμή, κι όταν κοπέλα που εργάζεται στο μαγαζί αφαιρέθηκε για λίγο, ο δράστης βρήκε ευκαιρία και άρπαξε την τσάντα της, που περιείχε 30 ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο δράστης εντοπίστηκε, αναγνωρίστηκε από την παθούσα και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα 30 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στη γυναίκα.

Το βράδυ της ίδιας μέρα, στη Χερσόνησο, ένας 18χρονος Βούλγαρος, έκλεψε την τσάντα μιας κοπέλας, η οποία καθόταν στην παραλία. Η τσάντα περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι με 35 ευρώ.  Ο δράστης εντοπίστηκε, αναγνωρίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε η τσάντα με το περιεχόμενό της, που επεστράφησαν στη γυναίκα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε