Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Δραπέτης… Spiderman – Την “έκανε” σαν κύριος από το παράθυρο

Ηράκλειο: Δραπέτης… Spiderman – Την “έκανε” σαν κύριος από το παράθυρο

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στον 4ο όροφο του ΠΑΓΝΗ όπου βρίσκεται και ο θάλαμος κρατουμένων, όταν νωρίτερα κατάφερε να το σκάσει ένας κρατούμενος που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Ωστόσο δεν πρόλαβε να πάει μακρυά..

Η απόδραση όπως γράφει το prismanews.gr σημειώθηκε παρά το γεγονός ότι υπήρχε σκοπός και η πόρτα του θαλάμου ήταν κλειδωμένη. Οι πρώτες πληροφορίες και από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο κρατούμενος κατάφερε και έφυγε από το παράθυρο του δωματίου, κρεμάστηκε στις εξωτερικές σωληνώσεις τις κλινικής και κατάφερε να κατέβει στο έδαφος.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο δραπέτης κατάφερε να κόψει τα κάγκελα του παραθύρου και στη συνέχεια να κρεμαστεί στο κενό στην προσπάθεια του να διαφύγει.

Στη συνέχεια και χωρίς να γίνει αντιληπτός, ούτε από τους αστυνομικούς, ούτε από την ασφάλεια του νοσοκομείου, βγήκε στο δρόμο και προσπάθησε να απομακρυνθεί από το νοσοκομείο σταματώντας διερχόμενους οδηγούς.

Ο δραπέτης φορούσε σκούρα ρούχα και αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές για το εντοπισμό του. Όλο το νοσοκομείο σηκώθηκε στο πόδι ενώ μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή.

Τελικά ο νεαρός δραπέτης συνελήφθη πριν προλάβει να απομακρυνθεί από την ευρύτερη περιοχή των Βουτών.

Διαβάστε επίσης: Κομοτηνή: Απέδρασε αλλά το μετάνιωσε

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε