Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έδιωξαν κρουαζιερόπλοιο λόγω… ταξιτζήδων!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κρουαζιερόπλοιο με περισσότερους από 4.500 επιβάτες κι εργαζόμενους ζήτησε, ως έσχατη λύση, να δέσει αύριο στο λιμάνι του Ηρακλείου αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό υπό το βάρος απειλών για νέα κατάληψη στο λιμάνι!

Επιβεβαιώνεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο η ρήση ότι “μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας”! Κι αυτό γιατί, σε καιρό κρίσης και μαλιστα τόσο μεγάλης για τον ελληνικό τουρισμό, να διώχνει κανείς 4.500 ανθρώπους μόνον…”εγκληματικό” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για την τοπική οικονομία! Κι όμως…

Αύριο επρόκειτο να δέσει στο λιμάνι του Ηρακλείου κρουαζιερόπλοιο με περιπου 3.000 επιβάτες και 1.500 άτομα προσωπικό. Αρχικά, το πρόγραμμα ανέφερε ότι το κρουαζιερόποιο θα έδενε στον Πειραιά, ωστόσο, λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών κι οδηγών ταξί, η απόφαση άλλαξε κι έτσι, επόμενος προορισμός ήταν το λιμάνι της πόλης. Αλλά, λογάριαζαν χωρίς τον… ξενοδόχο!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις στο λιμάνι και υπό τον φόβο των απειλών για νέα κατάληψη, αύριο το πρωί, οι υπεύθυνες αρχές αποφάσισαν,να μην κάνουν δεκτό το αίτημα!

Εκτός, όπως είναι κατανοητό, από την δυσφήμιση, η ζημία είναι τεράστια για την τοπική οικονομία αν υπολογίσει κανείς το χαμένο τζίρο των χιλιάδων ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Διαβάστε και δείτε εικόνες από τις κινητοποιήσεις ταξιτζήδων στην Αθήνα


Έβαλαν φωτιά σε ταξί στο κέντρο του Ηρακλείου – Χάος και στην Κρήτη από την απεργία ταξιτζήδων


Ταξί έκλεισαν τα διόδια Νεστάνης


Σέρρες: Οδηγοί ταξί κατέλαβαν τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα!


Πάτρα: Αποκλεισμένο το λιμάνι από τους ταξιτζήδες
  

Τρίκαλα:Κυκλοφοριακό χάος από την πορεία ταξιτζήδων


Θεσσαλονίκη: ”Ακόμα δεν είδατε τίποτα” λένε οι ταξιτζήδες που κατέλαβαν τα διόδια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε