Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Εισβολή στο δημοτικό συμβούλιο για το χαράτσι της ΔΕΗ!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Να σταθεί η δημοτική αρχή στο πλευρό των πολιτών που στενάζουν από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχεται το εισόδημά τους, με τα χαράτσια που επιβάλλει η κυβέρνηση ζήτησαν περίπου 100 άτομα που συγκεντρώθηκαν, στη Λότζια.

Μέλη του ΠΑΜΕ, της “Σπίθας” και των Πολιτών κατά του Χρέους, μαζί με τον πρόεδρο του ΕΚΗ, Σωκράτη Βαρδάκη συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου, ζητώντας από το Σώμα να συζητήσει το θέμα των “χαρατσιών” και να τοποθετηθεί στο πλευρό των πολιτών.

Με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ ζητά από το δήμο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πει “όχι” στα χαράτσια, ενώ παράλληλα προτείνει την απαλλαγή ανέργων, χαμηλόμισθων, συνταξιούχων, προσωρινά απασχολούμενων, πολύτεκνων, τρίτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών από τα δημοτικά τέλη.

Επίσης προτείνεται η μείωση κατά 30% των τιμολογίων της ΔΕΥΑΗ από 1-1-2012, αλλά και να απαγορευθεί η διακοπή της παροχής νερού σε άνεργους, απλήρωτους εργαζόμενους και χαμηλοσυνταξιούχους.

Απαντώντας στα αιτήματα αυτά ο δήμαρχος Γιάννης Κουράκης τάχθηκε υπέρ της είσπραξης του τέλους ακινήτων από τους “έχοντες”, ενώ υπεραμύνθηκε της πολιτικής του δήμου για τα δημοτικά τέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Οι ουρές της… οργής στη ΔΕΗ για το χαράτσι – Φωτό και video!


Στα δικαστήρια ο Δήμος Ν.Ψυχικού – Φιλοθέης για το τέλος ακινήτων

Μπλόκο στο χαράτσι μέσω ΔΕΗ από Δήμαρχο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε