Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έκαψε το μηχανάκι του για να… εξαφανίσει τη βενζίνη!

Ηράκλειο: Έκαψε το μηχανάκι του για να… εξαφανίσει τη βενζίνη!

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στα Μάλια με τους τουρίστες να αφήνουν καθημερινά άφωνους αστυνομικούς και κατοίκους της περιοχής…

Ένα απίστευτο περιστατικό που αποτυπώνει την εκτίμηση της απόλυτης ασυδοσίας στα Μάλια από τους νεαρούς Βρετανούς τουρίστες σημειώθηκε στην περιοχή.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (18-06-2012), ένας 18χρονος τουρίστας έβαλε φωτιά σε μηχανάκι, μάλλον για να σπάσει τη μονοτονία των διακοπών του. Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλιακή των Μαλίων. Ο 18χρονος, άνευ λόγου και αιτίας, έβαλε φωτιά σε μηχανάκι που είχε πέσει στο δρόμο.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, 21χρονος Άγγλος κατά τη στάθμευση του δίκυκλου μοτοποδήλατου που οδηγούσε, λόγω κακής στήριξης, έγειρε στο έδαφος με αποτέλεσμα διαφύγει από το δοχείο καυσίμων βενζίνη στο έδαφος. Όταν απομακρύνθηκε από το σημείο προκειμένου να καθαρίσει τη βενζίνη από το έδαφος, ο 18χρονος έβγαλε τον αναπτήρα του και έβαλε φωτιά.

Το μοτοποδήλατο υπέστη υλικές ζημιές, περίοικοι έσβησαν τη φωτιά και ο νεαρός τουρίστας συνελήφθη για εμπρησμό και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε χρήματα να αγοράσει τα φάρμακά του!

Θεσσαλονίκη: Βρήκε δολοφονημένο τον γείτονά της, μέσα στο σπίτι του!

Εύβοια: Θάνατος στο μπάνιο – Βρήκε νεκρή τη γυναίκα του!

Σύρος: Επιχείρηση απόδρασης στο Blue Star 2 -Αστυνομικοί ψέκασαν με σπρέι πιπεριού!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε