Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ηράκλειο: Επιβάτης πλοίου στη θάλασσα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Θρίλερ το πρωί ανοιχτά του λιμανιού. 40χρονος έπεσε στη θάλασσα απο πλοίο που πήγαινε στην Κρήτη.

Σώος περισυνέλεγη το πρωί ένας αλλοδαπός ηλικίας 41 ετών που εντοπίστηκε από την λέμβο διάσωσης, όταν έπεσε από το πλοίο «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» που κατευθυνόταν από τον Πειραιά στο Ηράκλειο.

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» , για περιστατικό πτώσης στη θάλασσα, ενός επιβάτη του πλοίου, ενώ βρισκόταν περίπου 30 ναυτικά μίλια βόρεια του Ηρακλείου, με 784 επιβάτες.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από το ίδιο το πλοίο, ενώ ταυτόχρονα και σε συνεργασία με τη λιμενική αρχή Ηρακλείου, στο σημείο έσπευσαν αλιευτικά σκάφη και πλωτό περιπολικό του λιμενικού.
 
Τελικά ο 41χρονος ναυαγός,εντοπίστηκε από την λέμβο διάσωσης, έχοντας τις αισθήσεις του. Αφού περισυνελέγη με ασφάλεια, επιβιβάσθηκε εκ νέου στο πλοίο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» συνέχισε το ταξίδι του και κατέπλευσε στο λιμάνι Ηρακλείου στις 09.25 αντί της προγραμματισμένης 06.00. Ο 41χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για προληπτικές εξετάσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε