Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας καταγγέλει περίεργη απάτη σε βάρος του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η δικαιοσύνη καλείται να βρει την άκρη σε μία περίεργη υπόθεση που κατήγγειλε πρώην ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, ενώ έχει κλείσει την επιχείρηση του εδώ και 7 χρόνια, ανακάλυψε πρόσφατα από το ΙΚΑ ότι «απασχολεί σε αυτήν 8 άτομα». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, στον Ηρακλειώτη, που πλέον είναι μετανάστης απεστάλη από την κεντρική διοίκηση του ΙΚΑ η θεώρηση του ατομικού βιβλιαρίου υγείας μίας γυναίκας, η οποία εμφανίζεται ως εργαζόμενη του και ασφαλισμένη από αυτόν.

Το περίεργο είναι, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ότι η φερόμενη ως εργαζόμενη του είναι η λογίστρια στην οποία ανέθεσε προ ετών να προχωρήσει την διαδικασία της αναδρομικής διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης του στην εφορία. Με την συνδρομή δικηγόρου, η οικογένεια του Ηρακλειώτη προσπάθησε να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί καθώς λογική εξήγηση δεν μπορούσε να δώσει.

Από την έρευνα τους προέκυψε ότι δεν ήταν η μόνη που φέρεται να είχε ασφαλίσει ως εργαζόμενη. Από το ΙΚΑ τους χορηγήθηκε λίστα με οχτώ συνολικά ονόματα εργαζόμενων και ασφαλισμένων από τον ίδιο, χωρίς ωστόσο να έχει καταβάλλει  τις προβλεπόμενες εισφορές. Το τι ακριβώς έχει συμβεί αναμένεται να ανακαλύψει η έρευνα της Εισαγγελίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Πανικός σε παραλία – Έτρεχαν να σώσουν 10χρονο κορίτσι!

Λάρισα: Τον έκλεψε στην τράπεζα, αλλά ο παππούς ήταν παλικάρι!

Κάρπαθος:Αιχμαλωσία στα χρόνια της αθωότητας -Την απειλούσαν και την εξέδιδαν!

Δράμα: ”Φωτογράφος” παγίδεψε ανήλικη στο facebook-Στο σπίτι του έκρυβε βίντεο παιδικής πορνογραφίας!

Ηράκλειο: Αντιδράσεις, αλαλούμ και… κρυφτούλι, για την επίσκεψη Φούχτελ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε