Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έρευνα για το μυστηριώδες τροχαίο με θύμα αστυνομικό

Ηράκλειο: Έρευνα για το μυστηριώδες τροχαίο με θύμα αστυνομικό

Αυτοκίνητο παρέσυρε, τραυμάτισε κι εγκατέλειψε αστυνομικό στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, το πρωί της Δευτέρας..

Προκαταρκτική έρευνα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου για το μυστηριώδες τροχαίο που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Λεωφόρο Δημοκρατίας με θύμα έναν 34χρονο ειδικό φρουρό, τον οποίο τραυμάτισε και εγκατέλειψε οδηγός διερχόμενου τζιπ. Την ίδια ώρα για το συμβάν διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Αν και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για τροχαίο με εγκατάλειψη, κάποιες κινήσεις του οδηγού του μυστηριώδους τζιπ παραπέμπουν ακόμα και στην εκδοχή να επρόκειτο για εσκεμμένη ενέργεια, ενδεχομένως υπό καθεστώς μέθης.

Όπως γράφει το cretalive.gr αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι το μαρσάρισμα προερχόταν από διερχόμενο τζιπ που κινούνταν επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας.

Με βάση τις μαρτυρίες, ο οδηγός φέρεται προς στιγμήν να έστριψε το τιμόνι, να έπεσε πάνω στον ειδικό φρουρό, ο οποίος δεν πρόλαβε να προστατεύσει όλο του το σώμα, να επανέφερε το τιμόνι και με «τσίτα» τα γκάζια να διέφυγε με κατεύθυνση τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Ήταν τέτοια η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του τζιπ που το αυτοκίνητο, σύμφωνα με μαρτυρίες, έβγαζε καπνούς!

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι το σκηνικό ενδέχεται να έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας καταστήματος επί της λεωφόρου Δημοκρατίας. Επισημαί-νεται ότι το τζιπ έχει κάποιο χαρακτηριστικό – δεν αποκαλύπτεται για ευνόητους λόγους – το οποίο εκτιμάται ότι θα βοηθήσει την έρευνα της Αστυνομίας για την ταυτότητα του οδηγού.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Γκάζωσε και ”πέταξε” αστυνομικό στον αέρα, για να ξεφύγει!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε