Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ερωτική τραγωδία

Η 19χρονη έβγαλε μαχαίρι στο αυτοκίνητο - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η 19χρονη έβγαλε μαχαίρι στο αυτοκίνητο - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

19χρονη μαχαίρωσε τον σύντροφό της και την ερωμένη του…

Την τύφλωσε το πάθος και πήγε να τους σκοτώσει στη μέση του δρόμου. Όλα έγιναν αργά χθες το απόγευμα, όταν οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης βρέθηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο. Η 19χρονη κάθισε στο πίσω κάθισμα, ο άνδρας με τον οποίο ήταν λογοδοσμένη στη θέση του οδηγού και δίπλα του η 40χρονη Ρουμάνα οικιακή βοηθός.

Η 19χρονη που ήταν πεπεισμένη ότι ο άνδρας που αγαπούσε είχε παράλληλη ερωτική σχέση με τη Ρουμάνα τα είχε σχεδιάσει όλα. Άφησε το αυτοκίνητο να ξεκινήσει και κάποια στιγμή έβγαλε μαχαίρι! Χτύπησε αρχικά την 40χρονη και μετά στράφηκε κατά του συντρόφου της. Στη λεωφόρο Καλοκαιρινού εκτυλίχθηκαν σκηνές που δύσκολα θα ξεχάσουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Η 40χρονη αιμόφυρτη βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει για να σωθεί. Κατάφερε να μπει σε κατάστημα και οι υπάλληλοι της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα κλείδωσαν την πόρτα της εισόδου καθώς η 19χρονη απειλούσε να μπει για να αποτελειώσει τη Ρουμάνα.

Αιμόφυρτος και ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Όταν η 19χρονη κατάλαβε πως έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία έφυγε από την περιοχή και μέχρι στιγμής παραμένει ασύλληπτη. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε