Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έτοιμος να ρίξει στην πόλη 10 κιλά χασίς – Τα πειστήρια της ενοχής του επί της οθόνης [pic]

Ηράκλειο: Έτοιμος να ρίξει στην πόλη 10 κιλά χασίς – Τα πειστήρια της ενοχής του επί της οθόνης [pic]

Ο 26χρονος δράστης στα χέρια της αστυνομίας. Ολόκληρη επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών…

είχε στήσει ένας 26χρονος Αλβανός στο Ηράκλειο ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα (27-11-2017), κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ βρέθηκαν, σε επιχείρηση σε υπαίθριο χώρο, περίπου 10 κιλά χασίς!

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 26χρονος την ώρα που αποθήκευε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών σε καβάντζα. Σε έρευνα που έγινε στο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες με  συνολικά 10 κιλά και 164 γραμμάρια  (10.164)  κάνναβης.

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις