Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ξετρελάθηκε με την αστυνομικό και ήθελε σεξ με… χειροπέδες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εμβρόντητους άφησε αστυνομικούς και πολίτες ένας νεαρός Βούλγαρος ο οποίος ενώ είχε συλληφθεί ζητούσε από γυναίκα ειδική φρουρό «να… του κάνει έρωτα»!

Ο αλλοδαπός συλληφθείς αν και πισθάγκωνα δεμένος με χειροπέδες, απευθυνόταν μόνο στην αστυνομικίνα, η οποία δεν έχασε τη ψυχραιμία της παρά τα σεξουαλικά υπονοούμενα του 27χρονου από τη Βουλγαρία.

Όλα ξεκίνησαν προχθες το βράδυ (07-11-2011) σε γειτονιά του Ατσαλένιου, όπου διαμένει ο νεαρός αλλοδαπός. Κάτοικοι της περιοχής ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του και τη φασαρία που έκανε τηλεφώνησαν αργά τη νύχτα της Δευτέρας στο «100» ζητώντας την παρέμβαση της Αστυνομίας, μήπως και ησυχάσουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ένα τζιπ του ΤΑΕ Ηρακλείου έφτασε στο σημείο πολύ γρήγορα. Αναζητώντας τον φασαριόζο αλλοδαπό βρέθηκαν μπροστά σε έναν ημίγυμνο άνδρα, ο οποίος είναι άγνωστο εάν ήταν υπό την επήρεια μέθης. Ο 27χρονος πριν ακόμη εμφανιστούν οι αστυνομικοί είχε σηκώσει τη γειτονιά στο πόδι με τις φωνές του, όμως οι γείτονες δεν καταλάβαιναν για ποιο λόγο ήταν σε έξαλλη κατάσταση και αποφάσισαν γι αυτό το λόγο να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Το τετραμελές πλήρωμα του τζιπ του ΤΑΕ εντόπισε τον ημίγυμνο Βούλγαρο και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αστυνομία, εκείνος κάθε άλλο παρά περίμενε καρτερικά τη σύλληψή του. Στη θέα των ειδικών φρουρών άρχισε να βρίζει τα Θεία και τους αστυνομικούς, και όταν οι τελευταίοι προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, εκείνος το έβαλε στα πόδια για να αποφύγει τη σύλληψη.

Διανύοντας μία μικρή απόσταση κι αφού χρειάστηκε να τον ρίξουν στο έδαφος, οι αστυνομικοί κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Μέγαρο, στα «Δύο Αοράκια». Aκόμη και μέσα στο όχημα της Αστυνομίας ο 27χρονος εξακολουθούσε να είναι ανήσυχος. Τα “καλύτερα” όμως ήρθαν όταν τελικώς οδηγήθηκε στο Μέγαρο της Αστυνομίας.

Εκεί, όπως έλεγαν αστυνομικοί ο νεαρός από τη Βουλγαρία έδωσε … ρεσιτάλ. Βλέποντας την ειδική φρουρό ο συλληφθείς άρχισε το σόου! Απευθυνόμενος προς εκείνη δε σταμάτησε να της λέει «θέλω εσύ να μου κάνεις έρωτα». Η αστυνομικίνα δεν έχασε τη ψυχραιμία της, δεν απευθύνθηκε καν προς εκείνον κι απλώς έκανε τη δουλειά της.

Σε βάρος του από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, απειλή, αντίσταση, απείθεια και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο νεαρός Βούλγαρος αναμένεται να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε