Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Με χτυπούσαν με το όπλο και μου έσπασαν τα δόντια”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μπορεί να κρατούσαν ψεύτικα όπλα αλλά ήταν αδίστακτοι. Ο λόγος για τους δύο δράστες που το πρωί

του Σαββάτου (14-07-2012) έβαλαν στο στόχαστρο εργαστήριο χρυσοχοΐας στο κέντρο του Ηρακλείου και δεν δίστασαν να χτυπήσουν τον ιδιοκτήτη του.

Ο ίδιος, δεν μπορεί ακόμα να ξεχάσει τον εφιάλτη που πέρασε στα χέρια των ληστών. Η μαρτυρία του σοκάρει. ”Με χτύπησαν με τη λαβή του όπλου που κρατούσαν και μου έσπασαν δύο δόντια. Έχω κάνει ράμματα στο πρόσωπο και με πονάνε τα πλευρά μου”, λέει χαρακτηριστικά ο χρυσοχόος.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, ο ληστής με το ψεύτικο πιστόλι που σκόρπισε τον τρόμο και τον πανικό το πρωί του Σαββάτου, μαζί με τον συνεργό του που αναζητείται, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να του ασκηθούν ποινικές διώξεις και στη συνέχεια στον τακτικό ανακριτή.

Ο 39χρονος ληστής συνελήφθη λίγα λεπτά μετά το περιστατικό και κρατείται στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Ηρακλείου ενώ την ίδια ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του, ενός 30χρονου τσιγγάνου.

Η ταυτότητα του συνεργού του δεν άργησε να ταυτοποιηθεί στα πλαίσια της προανάκρισης από τους άνδρες της ασφάλειας. ”Μας έβριζαν και μας χτυπούσαν”, λέει ο χρυσοχόος, που χαρακτηρίζει τους δράστες αδίστακτους και αφού ξέφυγε από τα χέρια του ενός ληστή, φώναξε για βοήθεια, με αποτέλεσμα οι ληστές να πάρουν μερικά χρυσαφικά και να τραπούν σε φυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ανείπωτη τραγωδία στο νοσοκομείο Λαμίας – Αυτοκτόνησε συνταξιούχος γιατρός – Πήδηξε στο κενό από τον 5ο όροφο!

Κρήτη:”Ψυχή μου πες μου, ότι είναι ψέματα”-Σπαραγμός για τον θάνατο της 18χρονης Ραφαέλας!

Πιερία: Η ληστεία των 80.000€ – Τρόμος σε ξενοδοχείο!

Χανιά: Το πλήρωμα κατέλαβε το σκάφος και έδιωξε τους ναυτικούς!

Εύβοια: Θάνατος στην άσφαλτο – Γυναίκα ”έσβησε” στο τιμόνι!

Χανιά: Το δράμα της μικρής πρωταθλήτριας και η συγκινητική αφιέρωση!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε