Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Μεθυσμένοι τουρίστες έκλεψαν ταξί και σκόρπισαν τον τρόμο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κινηματογραφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα, στη Χερσόνησο, με μια παρέα ξένων τουριστών να αρπάζει ταξί και να κάνει άνω κάτω την περιοχή, απειλώντας ακόμη και πεζούς που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο διάβα τους!

Το περιστατικό σημειώθηκε, περίπου στις 05.00 τα ξημερώματα, στη Χερσόνησο όταν σε ταξί επιβιβάστηκε παρεά τουριστών – πιθανότατα Ισραηλινών – οι οποίοι εκτός εαυτού, σε κατάσταση μέθης, φώναζαν, προκαλώντας ανησυχία στον οδηγό του ταξί.

Ο οδηγός του ζήτησε να ηρεμήσουν, εκείνοι όμως τον αγνόησαν, συνεχίζοντας τη φασαρία. Τότε ο ταξιτζής θέλοντας να τον “τρομάξει” ότι δήθεν θα τους κατεβάσει από το αυτοκίνητο, βγήκε για μόλις λίγα δευτερόλεπτα από το ταξί. Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα, όμως, ήταν αρκετά για το νεαρό που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, να πάρει στα χέρια του το τιμόνι και να φύγει, αφήνοντας τον οδηγό στο δρόμο!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η παρέα των μεθυσμένων τουριστών μπήκε με το ταξί μέσα στη Χερσόνησο, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ από θαύμα δεν παρέσυρε πεζούς και αυτοκίνητα! Μάλιστα στο διάβα του ταξί βρέθηκε μια γυναίκα που εκείνη την ώρα πήγαινε στη δουλειά της αλλά και ένας άλλος ταξιτζής που περπατούσε και οι οποίοι γλίτωσαν … από του χάρου τα δόντια!

Οι τουρίστες, αφού βαρέθηκαν το “παιχνίδι” τους, παράτησαν το ταξί λίγο παρακάτω, όπου το βρήκε ο οδηγός του ταξί.
Στην περιοχή επικρατεί έντονη ανησυχία για τη συμπεριφορά των Ισραηλινών τουριστών, οι οποίοι… κάνουν τους Βρετανούς να μοιάζουν με αρνάκια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Κόρινθο – Ξύλο και τραυματισμοί στο στρατόπεδο – ”Το βράδυ έπεσαν πυροβολισμοί” λέει ο δήμαρχος!

Αχαϊα:Αλβανοί απειλούν, πυροβολούν και καίνε την ελληνική σημαία-Βίντεο ντοκουμέντο!

Ηλεία: Θρήνος για νεαρή μητέρα που σκοτώθηκε στην άσφαλτο!

Τρίκαλα: Αλλεπάλληλα χτυπήματα από σπείρα-εφιάλτη για οδηγούς!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε