Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Μια σφαίρα τον περίμενε στο σαλόνι του σπιτιού του!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

41χρονος από τις Δαφνές κατήγγειλε ότι βρήκε σφαίρα… μέσα στο σπίτι του! Συνελήφθη 40χρονος γείτονας στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο!

Γύρισε στο σπίτι του και βρήκε μια σφαίρα στο σαλόνι! Ο λόγος για έναν 41χρονο από τις Δαφνές που ειδοποίησε τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αγίου Μύρωνα για το περίεργο εύρημά του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι το βλήμα που προήλθε από πυροβόλο όπλο χτύπησε τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου του σπιτιού και μπήκε μέσα, προκαλώντας υλικές ζημιές. Δε διαπίστωσαν, όμως, ρίψη πυροβολισμών στον κεντρικό δρόμο των Δαφνών, ωστόσο βρήκαν 8 άδειους κάλυκες.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι 40χρονου γείτονα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 7 κενά φυσίγγια, από πυροβόλο όπλο, 5 κενά φυσίγγια άγνωστης μάρκας, υπολείμματα κροτίδων, 3 κυνηγετικά όπλα για τα οποία είχαν εκδοθεί σχετικές άδειες κατοχής, ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν είχε εκδοθεί άδεια κατοχής, 18 κυνηγετικά φυσίγγια διάφορων διαμετρημάτων, 46 κυνηγετικά φυσίγγια 9mm, 11 πλήρη φυσίγγια με στοιχεία 9mm, δυο αεροβόλα όπλα και ένα μεταλλικό πιστόλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Φοβήθηκε για το παιδί της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Πύργος: Ο ”φουσκωτός” στην είσοδο δεν καταλάβαινε από μαχαίρια και απειλές…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε