Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Να απομoνωθούν οι καουμπόηδες και να μην γυρίσει ο δολοφόνος”!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Να απομονωθούν όσοι ταράζουν την ειρηνική ζωή στον Προφήτη Ηλία επιδιώκουν οι κάτοικοι της περιοχής

που ζουν με το πένθος για το χαμό του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη και του 64χρονου Μανώλη Σταυρουλάκη. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συνέλευση στην περιοχή, με τους κατοίκους σύμφωνα με το cretalive.gr, να απευθύνονται… πολύ ψηλά: στους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας να έρθουν στο χωριό και να ακούσουν τους πολίτες να διηγούνται όσα έχουν περάσει και περνάνε, όλα εκείνα που οδήγησαν στο διπλό μακελειό του Προφήτη Ηλία.

“Στόχος μας δεν είναι να “λιθοβολήσουμε” κανένα, αλλά να πολεμήσουμε την ουσία του κακού” – είπε, μιλώντας στην ΕΡΑ Ηρακλείου το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου του Προφήτη Ηλία, Νίκος Μαρτιμιανάκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πρόθεση του χωριού είναι “να απομονωθούν … οι “καουμπόηδες”

Όπως είπε ο ίδιος, ήδη, γίνονται κάποιες ενέργειες στον κοινωνικό ιστό της περιοχής, ενώ αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα που επικρατεί είπε ότι το κλίμα είναι ήρεμο αλλά “τον ήρεμο ποταμό … φοβάμαι”!

Όσο για την οικογένεια του φερόμενου ως δράστη, δεν έχει επιστρέψει στο χωριό, κάτι που αποτελεί, άλλωστε αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Όπως είπε ο κ.Μαρτιμιανάκης “η τοπική κοινωνία θεωρεί αυτονόητο ότι δεν πρέπει να επιστρέψουν”, ωστόσο άγνωστες είναι οι προθέσεις της οικογένειας που επί δεκαετίες ζουν στον Προφήτη Ηλία, διατηρούν περιουσία και δουλειές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία: Αρπάχτηκε με τη μάνα του και πέταγε τα έπιπλα από το παράθυρο!

Αγρίνιο:Έπιναν καφέ και έβλεπαν να την κάνει μαύρη στο ξύλο!

Θεσπρωτία: Ο εφιάλτης του οδηγού ξεκίνησε όταν μπήκε σε στενό!


Τήνος:Το μαρτύριο του κωδικού-Έβλεπαν ξαπλωμένοι να κάνει φτερά η περιουσία τους!

Ρόδος: Κατέβασε το μαγιό 11χρονης και προσπάθησε να τη βιάσει!  

Ήπειρος:Πόσοι από τους 242 Αλβανούς επιβάτες των ΚΤΕΛ, λέτε να είχαν κόψει εισιτήριο;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε