Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: “Νταής” προπονητής τα έβαλε με 12χρονο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα, στην περιοχή του Μασταμπά, στην αυλή δημοτικού σχολείου! Ο προπονητής μπάσκετ φέρεται να χτύπησε το μαθητή, μόλις τον είδε!

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, το 12χρονο αγόρι πήγε στο δημοτικό σχολείο για να παίξει μπάσκετ. Σε διπλανό χώρο βρισκόταν ο 45χρονος προπονητής, στην ομάδα του οποίου ανήκε μέχρι πρότινος ο 12χρονος.
Ωστόσο κάποια προβλήματα στη συμπεριφορά του προπονητή ανάγκασαν το μικρό να ζητήσει από τους γονείς του να τον μετακινήσουν σε άλλη ομάδα.

Όταν ο 45χρονος, είδε το παιδί φέρεται να κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του και χτυπώντας το να του είπε “Δε σου έχω πει όπου με βλέπεις να μην έρχεσαι;”.

Το αγόρι γύρισε στο σπίτι και διηγήθηκε όσα συνέβησαν στον πατέρα του, γόνο γνωστής οικογένειας του Ηρακλείου, ο οποίος με τη σειρά του υπέβαλλε μήνυση κατά του γυμναστή που, φέρεται και στο παρελθόν να έχει παρουσιάσει πρόβλημα συμπεριφοράς.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην “μπασκετική” κοινωνία ενώ για άλλη μία φορά προκαλούνται ερωτηματικά και ανησυχία σε σχέση με τα κριτήρια που προσλαμβάνονται προπονητές παιδικών ομάδων,
οι οποίοι αναλαμβάνουν όχι μόνο να προπονήσουν αλλά και να συμβάλλουν στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Διαβάστε ακόμα:

Καλαμάτα: Έδειραν λάθος… πυροσβέστη!

Ξύλο μεταξύ οπαδών και παικτών της Μπόκα! (VIDEO)

Ηράκλειο: Στα χέρια κρεοπώλης με πελάτη για την τιμή του αρνιού!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε