Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ο… ευτυχής πατέρας πίσω από απανωτές κλοπές σε κοσμηματοπωλεία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια ανθρώπινη και πολύ γλυκιά ιστορία είχε σκαρφιστεί ένας 40χρονος Ηρακλειώτης για να ξαφρίζει κοσμηματοπωλεία στο Ηράκλειο. Ο 40χρονος το είχε σύστημα να προσποιείται…

τον ευτυχή πατέρα που απέκτησε πρόσφατα παιδί ζητώντας να αγοράσει ένα κόσμημα δώρο για τη σύζυγό του. Ωστόσο όπως αποδείχτηκε επρόκειτο για έναν ευφάνταστο απατεώνα που αποκάλυψε η ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στο Ηράκλειο στην οποία παρουσιάστηκε ως πελάτης. Ο ίδιος εμφανιζόταν  ως οικογενειάρχης που ήθελε να αγοράσει στην γυναίκα του ένα ακριβό κόσμημα γιατί όπως προφασιζόταν του χάρισε το πρώτο τους παιδί. Κέρδιζε την εμπιστοσύνη των καταστηματαρχών και με αριστοτεχνικές κινήσεις τους έκλεβε χωρίς να καταλάβουν τίποτα.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, τα θύματά του ήταν αρκετά. Χθες το πρωί (27-09-2012) ο 40χρονος επισκέφθηκε το κοσμηματοπωλείο που ανήκει σε Ηρακλειώτισσα και άρχισε να λέει το ίδιο παραμύθι. Η κοσμηματοπώλης όμως  δεν έπεσε στην παγίδα του.

Ειδοποίησε έναν συνάδελφό της που είχε πέσει θύμα του ίδιου απατεώνα προκειμένου να βεβαιωθεί οτι πρόκειται για τον ίδιο. Η ίδια ενημέρωσε την αστυνομία και ο 40χρονος συνελήφθη λίγο πριν απομακρυνθεί απο το κοσμηματοπωλείο της. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο 40χρονος παραδέχτηκε τις πράξεις του αναφέροντας ότι έκλεβε γιατί δεν είχε άλλο τρόπο να ζήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Λήστεψαν τους φοιτητές και προσπάθησαν να βιάσουν τις φοιτήτριες στο πανεπιστήμιο!

Καβάλα: Τους απήγαγαν και τους βασάνισαν με πένσα και μαχαίρι!

Δυτική Ελλάδα:Live your myth in Greece-Γύρισε όλα τα νοσοκομεία για να σωθεί!

Χανιά:Υπέγραψε ο Πίου – Ο Πανακρωτηριακός πήρε…το μαύρο το πιστόλι!

Γρεβενά:Έκλεψαν 18.500€ από κρατούμενους – Άφαντος ο λογιστής των φυλακών!

Αχαϊα:”Θέλω τον πρόεδρο που έδωσα μίζα” – Απίστευτη καταγγελία τσιγγάνου!

Η Κρητικοπούλα που θα λέει τις ειδήσεις στους Γερμανούς!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε