Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ηράκλειο: Οι διαρρήκτες του σχολείου, είχαν μανία με την καθαριότητα!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Άλλοι κλέβουν χρήματα, άλλοι υπολογιστές και άλλοι… υγρά καθαρισμού!

Αυτό συνέβη σε σχολείο του Ηρακλείου, όπου οι διαρρήκτες αγνόησαν – σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr – τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δεν έψαξαν για χρήματα, αλλά επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους μόνο στις χλωρίνες και τα άλλα απορρυπαντικά.

Η διάρρηξη σημειώθηκε στο Πειραματικό Λύκειο Ηρακλείου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Εσταυρωμένου, κοντά σε φοιτητικές εστίες του ΤΕΙ Κρήτης. Για άγνωστο όμως λόγο οι δράστες παρά το γεγονός ότι συγκέντρωσαν τα υγρά καθαρισμού σε σακούλες και τα έβαλαν σε ξεχωριστό χώρο, τελικώς τα εγκατέλειψαν εκεί και δεν τα πήραν μαζί τους.

Το περίεργο της … περίεργης διάρρηξης είναι ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης σε κάποια πόρτα ή σε κάποιο παράθυρο. Τα μοναδικά σημάδια διάρρηξης βρέθηκαν στην αποθήκη όπου υπήρχαν τα καθαριστικά , η πόρτα της οποίας είχε παραβιαστεί με λοστό.

Οι διαρρήκτες που φαίνεται ότι είχαν μανία με την καθαριότητα μπήκαν στο εσωτερικό του σχολείου από ένα παράθυρο το οποίο ήταν ανασφάλιστο. Το σχολείο δεν φυλάσσεται στη διάρκεια της νύχτας. Φύλακες υπάρχουν μονάχα το πρωί και τα απογεύματα. Παρά το γεγονός πάντως ότι υπήρχε συναγερμός αυτός δεν ενεργοποιήθηκε.

Η απορία όλων είναι για ποιο λόγο τελικώς οι δράστες δεν πήραν μαζί τους τα καθαριστικά και προτίμησαν να τα αφήσουν στο χώρο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε