Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Οι εικόνες της διάρρηξης σε κυλικείο σχολείου – Οι κινήσεις των δραστών [pics]

Ηράκλειο: Οι εικόνες της διάρρηξης σε κυλικείο σχολείου – Οι κινήσεις των δραστών [pics]

Διέλυσαν το κυλικείο του σχολείου για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Οι εικόνες που άφησαν πίσω τους, στο Ηράκλειο, είναι αποκαλυπτικές…

Αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη ήρθε το πρωί, η ιδιοκτήτρια κυλικείου στο 8ο Γυμνάσιο και 7ο Λύκειο στο Ηράκλειο. Και αυτό γιατί άγνωστος ή άγνωστοι μπήκαν ανενόχλητοι το Σαββατοκύριακο στο προαύλιο και διέρρηξαν το κυλικείο.

Οι κινήσεις τους δεν έγιναν αντιληπτές και σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, το  απόγευμα του Σαββάτου χτύπησε ο συναγερμός, πήγε στο σχολείο ωστόσο λίγο αργότερα έφυγε χωρίς να αντιληφθεί ύποπτες κινήσεις.

Οι δράστες φαίνεται πως χτύπησαν μετά, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό να παρακολουθούσαν το σημείο. Εισέβαλλαν στο σχολείο, κινήθηκαν προς το κυλικείο και αφού έσπασαν το ρόλο, παραβίασαν το χώρο μπαίνοντας από το παράθυρο.

Άνοιξαν το ταμείο, πήραν 200 ευρώ από το συρτάρι και έφυγαν ανενόχλητοι προκαλώντας υλικές ζημιές.

Οι εικόνες μετά τη διάρρηξη στο κυλικείο

Σήμερα η ιδιοκτήτρια αντίκρισε εικόνα χάους, αν και όπως υποστηρίζει η ίδια, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει διάρρηξη στο κυλικείο της, μην κρύβοντας τη αγανάκτηση και την δυσαρέσκεια της για την άσχημη κατάσταση όπως λέει που επικρατεί στο συγκεκριμένο σχολείο και χωρίς να υπάρχει φύλαξη.

Όπως αναφέρει και τον Σεπτέμβριο, άγνωστοι είχαν επιτεθεί ξανά στο κυλικείο της και παρά τα μέτρα που έχει λάβει η ίδια, τοποθετώντας κατάλληλες κλειδαριές όσο και κάμερες ασφαλείας, οι επιτήδειοι κατάφεραν να χτυπήσουν ανενόχλητοι και να φύγουν σαν κύριοι χωρίς ουδείς να τους αντιληφθεί.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις