Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Οι βουλευτές μας, δεν πρέπει να έχουν Φιλιππινέζες”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

”Να είστε σαν τους απλούς πολίτες και όχι με αστυνομικούς ή υπαλλήλους… Φιλιππινέζες! Μην πάρετε τα βουλευτικά αυτοκίνητα”! Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε…

ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου προς τους βουλευτές του κόμματος ζητώντας να έχουν κώδικα δεοντολογίας και ηθική στάση.

«Εάν δεν ξεκαθαρίσουν τώρα τα πράγματα υπάρχει κίνδυνος να έχουμε φαινόμενα τα οποία πρώτοι καταδικάσαμε και ο ελληνικός λαός δεν ανέχεται πια» επισημαίνοντας ότι αστυνομικοί, υπάλληλοι από ευαίσθητες θέσεις όπως τα νοσοκομεία πρέπει να αποσπώνται κατόπιν μελέτης και αφού πραγματικά χρειάζονται.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πατρίς» στην τελευταία συνεδρίαση της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ετέθη ανοιχτά το ζήτημα της συμπεριφοράς των βουλευτών και συγκεκριμένα το πώς θα μετακινούνται, τι αστυνομική φρουρά θα έχουν, αλλά και τι αποσπάσεις….υπαλλήλων από ευαίσθητα πόστα θα κάνουν!

Μάλιστα η απόφαση κοινοποιείται και στα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ που ως γνωστόν μέχρι τώρα δεν έχει βάλει ζητήματα… δεοντολογίας και ευρύτερους περιορισμούςπαρά μόνο στο θέμα της παρακράτησης των μισθών. Στη γραμματεία μάλιστα ακούστηκαν και φωνές που ανέφεραν ότι βουλευτές λειτουργούν… ιδιοτελώς, ενώ τονίστηκε ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία των τοπικών βουλευτών με το κόμμα «για να αποφύγουμε την δυσάρεστη κατάσταση της δημιουργίας δύο πόλων μέσα στην κομματική οργάνωση, με ανεξάρτητη δραστηριότητα και υπόνοιες που μόνο καλό δεν θα κάνουν»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Συνεχής ενημέρωση για την καταστροφική φωτιά στην Κρήτη


Εύβοια:Συγκλονίζει ο σπαραγμός του παιδιού, που βρήκε νεκρό τον αδερφό του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε