Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πανικός και αίμα από επίθεση σκύλου σε μαθήτρια – Τη δάγκωσε στο κεφάλι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η 16χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Το αίμα της στα σκαλιά της εισόδου του σχολείου, μαρτυρά τα όσα προηγήθηκαν…

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10.00 έξω από το 1ο Λύκειο Νέας Αλικαρνασσού, όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα εξαγριωμένο σκυλί δάγκωσε στο κεφάλι ένα 16χρονο κορίτσι! Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη μαθήτρια με αιμορραγία στο κεφάλι, και τη μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Το εξαγριωμένο σκυλί παραμένει στην περιοχή ενώ κάτοικοι έχουν καλέσει τους υπεύθυνους του κυνοκομείου Ηρακλείου.

Σάλος στις Σέρρες για την ευθανασία αδέσποτων

Την εφαρμογή του νόμου και όχι τη συλλήβδην ευθανασία των αδέσποτων τονίζει ότι ζήτησε ο δήμαρχος Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, αποδίδοντας τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν από προηγούμενες δηλώσεις του περί μείωσης, με ευθανασία, των αδέσποτων σε περίπτωση που δεν υιοθετηθούν, σε “ακραίους φιλόζωους”. “Ζητάμε την εφαρμογή των διατάξεων του νόμου που αναφέρει, για παράδειγμα, ότι πρέπει να γίνεται ευθανασία σε ζώα που είναι πολύ άρρωστα και επιθετικά και να γίνεται περισυλλογή των αδέσποτων έξω από σχολεία ή νοσοκομεία” επισημαίνει, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Αγγελίδης, ο οποίος απευθύνει πρόσκληση, σε όποιον έχει ερωτηματικά για την κατάσταση του δημοτικού κυνοκομείου, να το επισκεφθεί για να δει από κοντά τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων.

Πάντως, οι δηλώσεις του κ. Αγγελίδη, πυροδότησαν την αντίδραση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο) αλλά και φιλόζωων των Σερρών, που διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε