Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πήγαν να πλακώσουν στο ξύλο τον βουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Άκρως επεισοδιακή η τελετή του αγιασμού των υδάτων και στο Ηράκλειο – Δεν σταμάτησαν λεπτό οι αποδοκιμασίες, ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά και προς τον βουλευτή της ΝΔ…

Στο Ηράκλειο ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου πραγματοποίησε το πρωί, την τελετή  Αγιασμού των Υδάτων στην προβλήτα Μικρού Κούλε στο λιμεναρχείο. Ωστόσο, κατά την αποχώρηση των επισήμων, μερίδα των συγκεντρωμένων πολιτών αποδοκίμασαν τους βουλευτές με συνθήματα κατά του μνημονίου και κάποιοι από αυτούς – σύμφωνα με το cretalive.gr – κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του Ηρακλειώτη βουλευτή, Μ. Κεφαλογιάννη!

Χαρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, το επεισόδιο δεν πήρε έκταση και ο βουλευτής της ΝΔ, αποχώρησε χωρίς να έρθει στα χέρια με εκείνους που τον αποδοκίμαζαν και προσπάθησαν να τον χτυπήσουν.

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια και στα Χανιά. Το πρωί τελέσθηκε πανηγυρική θεία λειτουργία στον μητροπολιτικό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Κυδωνίας – Αποκορώνου Δαμασκηνού.

Ακολούθως, σχηματίσθηκε πομπή που κατέληξε στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, όπου έγινε ο αγιασμός των υδάτων. Στα παγωμένα νερά του ενετικού λιμανιού βούτηξαν και φέτος τολμηροί κολυμβητές. Σε εκείνους που έπιασαν τον σταυρό ο μητροπολίτης χάρισε από έναν χρυσό σταυρό και ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, εκδόσεις του δήμου.

Παρόντες στην τελετή ήταν οι βουλευτές, Ευτύχης Δαμιανάκης και Ευαγγέλια Κουρουπάκη, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, ο δήμαρχος, εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και παρά τον άστατο καιρό πλήθος πιστών.

Στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου, στη Σούδα, παρακολούθησαν τη θεία λειτουργία των Θεοφανείων, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Μητσοτάκης, και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Μετά το τέλος της λειτουργίας ακολούθησε η τελετή αγιασμού των υδάτων στο λιμανάκι μπροστά από το ναυταθλητικό κέντρο Σούδας. Το «παρών» έδωσαν ακόμα ο βουλευτής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Φθιώτιδα: ”Απόστολος”… ενός σημαντικού μηνύματος -Φωτό και βίντεο από τη βουτιά του Γκλέτσου!

Θεσσαλονίκη: Θεοφάνεια με άγριο γιουχάρισμα πολιτικών -”Ντροπή σε όλους σας”!

Φάρσαλα: Τον έπιασαν στην εκκλησία για χρέη 900.000€ στο δημόσιο!


Πιερία: Αναποδογύρισε η βάρκα και παραλίγο να πνιγούν στα Θεοφάνεια -Στο νοσοκομείο ο ιερέας!

Βίντεο με τις αποδοκιμασίες κατά Παπούλια στη Χαλκίδα – «Παραιτήσου» του φώναζε μερίδα κόσμου στον Αγιασμό των υδάτων

“Καλοφάγωτα” φώναξε ο κόσμος στους πολιτικούς – Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο Αγιασμός των υδάτων

Πειραιάς: Μαζί με τους πολιτικούς, τα άκουσε κι ο Αρχιεπίσκοπος – Ιερώνυμος: «Να σταθούμε δίπλα στον κόσμο»

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε