Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Προσπάθησαν να τους σκοτώσουν το 2010 – Σήμερα δηλώνουν «φίλοι»

Ηράκλειο: Προσπάθησαν να τους σκοτώσουν το 2010 – Σήμερα δηλώνουν «φίλοι»

Δυο αδέλφια κάθισαν στο εδώλιο κατηγορούμενα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά θείου και ανιψιού αλλά και κατά αστυνομικών.

Σε δεύτερο βαθμό έγινε σήμερα στο Ηράκλειο η δίκη για αιματηρό περιστατικό που είχαν πρωταγωνιστήσει δύο αδέλφια, τον Αύγουστο του 2010 στην εθνική Ηρακλείου – Μοιρών.

Τότε, για παλαιότερη παρεξήγηση τα δυο αδέλφια είχαν ανοίξει πυρ κατά θείου και ανιψιού από τα Ανώγεια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Τα δυο αδέλφια κάθισαν στο εδώλιο κατηγορούμενα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των δυο αλλά και κατά αστυνομικών. Πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 18 ετών.

«Τα έχουμε βρει»

Σήμερα στο δικαστήριο εμφανίστηκε μόνο ο ένας αδελφός καθώς ο άλλος είναι είναι κρατούμενος στις φυλακές Χανίων για εμπλοκή του σε μεγάλες ληστείες και μάλιστα είχε τραυματιστεί σοβαρά σε μια από αυτές

Όπως ειπώθηκε ξεκάθαρα οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σήμερα, οι σχέσεις τους όπως αναφέρθηκε είναι φιλικές.

Οι ποινές για τα αδέλφια

Το δικαστήριο αθώωσε τους δυο κατηγορούμενους για τις απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών.

Ως προς τις απόπειρες σε βάρος θείου και ανιψιού, υπήρξε μετατροπή των κατηγοριών σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και σε επικίνδυνη σωματική βλάβη αντίστοιχα.

Η συνολική ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε και στους δυο είναι έξι χρόνια για όλες τις κατηγορίες, ποινή που μετατράπηκε σε εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

Πηγή: cretalive

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις