Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πρόστιμα εκατομμυρίων σε γιατρούς της Κρήτης!

Προβληματισμό προκαλεί η είδηση για την επιβολή προστίμου ύψους 3 εκατ. ευρώ για αδήλωτα εισοδήματα σε 3 γιατρούς…

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχουν βρεθεί 4 γιατροί στο Ηράκλειο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Νέα Κρήτη.  Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το ρεπορταζ οι γιατροί βρέθηκαν στο επίκεντρο των ερευνών για αδήλωτα εισοδήματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ενώ στην υπόθεση παρενέβη προσωπικά και ο γενικός γραμματέας του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννης Διώτης.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η παρέμβαση προκλήθηκε όταν πληροφορήθηκε ο κ. Διώτης ότι γίνεται προσπάθεια από γιατρό του Ηρακλείου, για “συμβιβασμό” για διάφορες παραβάσεις προκειμένου η έκθεση του ΣΔΟΕ, να μην επικεντρώνεται σε εκτεταμένη φοροδιαφυγή που προκύπτει από την εργασία του γιατρού σε δημόσιο και ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τη “Νέα Κρήτη” προβληματισμό προκαλεί και η είδηση για την επιβολή προστίμου ύψους 3 εκατ. ευρώ για αδήλωτα εισοδήματα σε 3 γιατρούς για τις οποίες δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν συνδέονται και με άλλα ανάλογα περιστατικά.

Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα το πόρισμα για τους 2 από τους τρείς γιατρούς, θα περιέχει αποδεικτικά στοιχεία που θα εξηγούν το γιατί και ο τρίτος γιατρός, το τελευταίο διάστημα επιχειρεί να πληρώσει τα πρόστιμα που βεβαιώνει ο ΣΔΟΕ προκειμένου να κλείσει άρον-άρον η υπόθεση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε