Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σκηνοθέτησε αλλά δεν πρόσεξε πάνω από το κεφάλι του…

Τα είχε σχεδιάσει όλα με μεγάλη προσοχή, αλλά δεν είχε προσέξει αυτό, που βρισκόταν πάνω από το κεφάλι του, την επίμαχη στιγμή…

”Παραμύθι” αποδείχθηκε η καταγγελία ενός 36χρονου Ηρακλειώτη, πως έπεσε θύμα ληστείας από άγνωστους οι οποίοι του πήραν 5.000 ευρώ που είχε κάνει ανάληψη από τράπεζα για λογαριασμό της εταιρείας στην οποία εργάζεται.

Το περιστατικό, υποτίθεται πως συνέβει στις 14/10 και ενώ ο 36χρονος έφευγε από την τράπεζα του Ηρακλείου έχοντας κάνει ανάληψη 9.908 ευρώ για λογαριασμό της εταιρείας στην οποία εργάζεται. Σύμφωνα με την καταγγελία του, ενώ ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του, δύο άγνωστοι τον χτύπησαν και του έκλεψαν ένα τσαντάκι μέσης όπου είχε 5.000 ευρώ και προσωπικά του έγγραφα.

Όμως από την έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ειδικά από την επισταμένη εξέταση των λήψεων από κάμερες ασφαλείας προέκυψε πως ο 36χρονος είπε ψέματα προκειμένου να αποκρύψει την παράνομη ιδιοποίηση του χρηματικού ποσού των 5000 ευρώ, την είσπραξη και μεταφορά του οποίου είχε εμπιστευθεί σε αυτόν εργοδότρια εταιρεία.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, κατά την εξέτασή του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου,ο 36χρονος ομολόγησε την τέλεση της υπεξαίρεσης και την ψευδή καταγγελία της αξιόποινης πράξης της ληστείας. Κατά την έρευνα στην οικία του 36χρονου, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως τμήμα υπεξαιρεμένου ποσού.

Ο 36χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης ορίων του αυτοφώρου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε