Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στον αέρα οι εκλογές για τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παραιτήθηκαν πάνω από 120 υποψήφιοι στις εσωκομματικές εκλογές.

Καταγγέλλουν μεθοδεύσεις στη διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή και μελών στις τοπικές οργανώσεις.
 
Παράλληλα παραιτήθηκε και το πρώην μέλος της ΚΕ της ΝΔ και αγροτοσυνδικαλιστής επί χρόνια στον χώρο της σημερινής Αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Πρίαμος Ιερωνυμάκης, ενώ χθες είχε υποβάλλει την παραίτησή του ο υποψήφιος για την Προεδρία της ΝΟΔΕ και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ηρακλείου κ. Μαν. Βελγάκης.
Οι υποψήφιοι που έστειλαν και επιστολή για να ενημερώσουν τον Αντώνη Σαμαρά, κάνουν λόγο για στημένες εφορευτικές επιτροπές, ανύπαρκτους εκλογικούς καταλόγους κ.α.
 
Από την πλευρά της η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή Ηρακλείου με ανακοίνωσή της την οποία υπογράφει η αντιπρόεδρος της κ. Μαρίνα Φανιουδάκη αναφέρει: Με αφορμή την υποβολή παραιτήσεων μερίδας στελεχών του κόμματος από τις εσωκομματικές διαδικασίες εκφράζει τη λύπη της γιατί μαζί με την παραίτηση του υποψηφίου για την θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Μανώλη Βελγάκη παραιτήθηκαν και 105 υποψήφιοι σε σύνολο 350 από τις τοπικές οργανώσεις του νομού Ηρακλείου.
Λόγω των ειδικών συνθηκών που δημιουργήθηκαν τρεις μέρες πριν τις εκλογές, η ΝΕΦΕ ζήτησε από την κεντρική εφορευτική επιτροπή να δοθεί μικρή παράταση μέχρι και την Παρασκευή για την υποβολή και νέων υποψηφιοτήτων στελεχών που εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχή τους στις διαδικασίες για την ανάδειξη νέων οργάνων του κόμματος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε