Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Συγκλονίζει η προσφορά φτωχού καρκινοπαθή στη γυναίκα με τα 10 παιδιά και τα 40 εγγόνια!

Ηράκλειο: Συγκλονίζει η προσφορά φτωχού καρκινοπαθή στη γυναίκα με τα 10 παιδιά και τα 40 εγγόνια!

Το ξέσπασμα της γυναίκας στην Κρήτη, δείχνει που έχουν φτάσει τα πράγματα στην Ελλάδα του 2017. Με σπασμένη φωνή ζητάει τα αυτονόητα…

Συγκίνησε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα η μάνα με τα 10 παιδιά, τα 40 εγγόνια και τα 8 δισέγγονα, που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη. Δεκάδες ακροατές χθες Δευτέρα αλλά και σήμερα Τρίτη που επικοινώνησε ξανά με το Ράδιο Κρήτη η κ. Ζαχαριουδάκη από τη Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου, θέλησαν να βοηθήσουν την ηλικιωμένη που για άλλη μια φορά συγκλόνισε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Εγώ αγωνίζομαι για όλες τις πολύτεκνες μάνες, μας τα πήραν όλα» είπε με πόνο ψυχής. «Ο άντρας μου πέθανε το 2013 και από το 2010 μας έκοψαν τις συντάξεις και τα επιδόματα και δεν μπορούμε να ζήσουμε. Είμαι άρρωστη με οξυγόνο και δεν μπορώ να πληρώσω τη ΔΕΗ ενώ χρωστώ και 150 ευρώ στα φάρμακα μου» εξομολογήθηκε με μεγάλη πίκρα η κ. Ζαχαριουδάκη.

Εξίσου συγκινητική ήταν όμως και η προσφορά ακροατή του Ράδιο Κρήτη από τη Νεάπολη του κ. Βαγγέλη Τσιχλή. Ο ίδιος καρκινοπαθής και πάμπτωχος όπως είπε στο Λευτέρη Βαρδάκη, θέλησε να δώσει από το υστέρημά του 100 ευρώ για να βοηθήσει την κ. Ζαχαριουδάκη αφιερώνοντάς της και μια μαντινάδα για την μάνα που θεωρεί ότι είναι ότι πιο ιερό στον κόσμο.

«Μάνες υπάρχουνε πολλές, διαφέρουνε στον πόνο, άλλες πονούν για μια βραδιά και άλλες αιώνια στο χρόνο» «Να έχει την υγειά της και της λέω ένα μεγάλο μπράβο για την γενναιότητα που έχει επιδείξει. ανέφερε στην εκπομπή ο κ.Τσιχλής.

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις