Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σύλληψη την ώρα της συναλλαγής!

Ηράκλειο: Σύλληψη την ώρα της συναλλαγής!

Ένας 27χρονος που εμπορευόταν χασίς και μια και 31χρονη που μόλις είχε αγοράσει ποσότητα, από τον φερόμενο ως έμπορο, συνελήφθησαν στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις όταν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου περιήλθαν πληροφορίες ότι ο 27χρονος, κατέχει και διακινεί ποσότητες χασίς, σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου.

Ο 27χρονος συνελήφθη να προμηθεύει την 31χρονη με ναρκωτικές ουσίες. Σε έλεγχο που ακολούθησε, η 31χρονη παρέδωσε ποσότητα χασίς σε νάιλον σακουλάκι, μικτού βάρους 12,3 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πλαστικό δοχείο το οποίο περιείχε δεκατέσσερις ποσότητες χασίς, έτοιμες προς πώληση, συνολικού μικτού βάρους 148,2 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό καθαρού βάρους 0,5 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε