Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Θρίλερ με εξαφάνιση διευθυντή τράπεζας!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έφυγε χθες για τη δουλειά του αλλά δεν έφτασε ποτέ – Χθες το βράδυ δήλωσε την εξαφάνιση η σύζυγός του και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του…

Λίγο μετά τις 09.00, ο 66χρονος διευθυντής του υποκαταστήματος Πύργου της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας βρέθηκε στο Οροπέδιο Λασιθίου. Όπως γράψαμε και νωρίτερα, ο 66χρονος έκανε τραπεζική συναλλαγή, γεγονός που έδωσε το “στίγμα” του.

Η συναλλαγή σε υποκατάστημα της Τράπεζας στο Οροπέδιο Λασιθίου κινητοποίησε την αστυνομία και τους συγγενείς του, οι οποίοι τον εντόπισαν και τον πήραν στο σπίτι. Σύμφωνα με το cretalive.gr, η εξαφάνιση του 66χρονου δε σχετίζεται με την ιδιότητά του ως διευθυντή της Τράπεζας, καθώς ο άνδρας αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα.

To χρονικό της εξαφάνισης…
Το θρίλερ ξεκίνησε αργά χθες τη νύχτα με την εξαφάνιση του Διευθυντή του καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας, στον Πύργο Ηρακλείου. Ο 66χρονος αναχώρησε στις 07.00 χθες το πρωί για την εργασία του, όμως δεν έφθασε ποτέ στην τράπεζα. Το τελευταίο στίγμα του, ως και σήμερα το πρωί, εντοπίστηκε γύρω στις 11.30 οπότε και εθεάθη στο χωριό του, τον Πρινιά, έξω από το πατρικό του σπίτι να αναχωρεί με το αυτοκίνητο του.

Αργά χθες το βράδυ η σύζυγος του πήγε στην Υποδιεύθυνση Aσφαλείας Ηρακλείου προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του συζύγου της, εκφράζοντας, όπως ήταν αναμενόμενο, την έντονη ανησυχία της. Ο άνδρας ήταν πάντα συνεπής με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και δεν συνήθιζε να απουσιάζει από την εργασία του αν δεν υπήρχε σοβαρότατος λόγος.

Ο 66χρονος αναχώρησε από το σπίτι του, στο Ηράκλειο, με το αυτοκίνητο του, μάρκας Hyundai, χρώματος χρυσαφί. Η συμπεριφορά του δεν είχε κάτι ανησυχητικό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι γύρω στις 14.00 το μεσημέρι, ο υποδιευθυντής της τράπεζας τηλεφώνησε σε μέλος της οικογένειας του 66χρονου προκειμένου να ρωτήσει για τους λόγους απουσίας του δευτέρου από την εργασία του.

Η αποκάλυψη αυτή αιφνιδίασε την οικογένεια του 66χρονου που προφανώς δεν γνώριζε ότι ο άνθρωπος δεν είχε πάει στο γραφείο του. Με βάση τα όσα είχαν γίνει γνωστά έως αργά χθες τη νύχτα, ο 66χρονος συνομίλησε τηλεφωνικά με τον υποδιευθυντή της τράπεζας γύρω στις 11.00 χθες το πρωί, χωρίς ωστόσο να προκύπτει κάτι περίεργο από την συνομιλία τους.

Μισή ώρα αργότερα, όπως ανέφεραν μαρτυρίες, ο 66χρονος εντοπίζεται στον Πρινιά. Κάποιος χωριανός τον βλέπει έξω από το πατρικό του σπίτι να φεύγει με το αυτοκίνητο του. Αυτή είναι και η τελευταία μαρτυρία για το στίγμα του σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα.

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, πάντως, φέρεται να έκανε κάποια ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ της περιοχής, γεγονός που συνέβαλε στον εντοπισμό του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε