Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Θρίλερ με πτώμα στο λιμάνι – Έρευνες για την ταυτότητα του θύματος!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Ανήκει στη 44χρονη που είχε εξαφανιστεί το ίδιο διάστημα με 53χρονο συγγενή της εξ αγχιστείας;

Σε θρίλερ εξελίσσεται για τις διωκτικές Αρχές η υπόθεση του πτώματος που εντοπίστηκε προχθές το πρωί (03-03-2012) στο λιμάνι του Ηρακλείου. Το πτώμα ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης και ανήκει σε μικροκαμωμένη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το πτώμα να ανήκει στην 44χρονη, η οποία εξαφανίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο με τους οικείους της να εκφράζουν φόβους για την ζωή της. 

Η εξαφάνιση της 44χρονης, μητέρας δύο κοριτσιών, είχε συμπέσει με την εξαφάνιση ενός 53χρονου εξ αγχιστείας συγγενή της, τα ίχνη του οποίου επίσης αγνοούνται μέχρι σήμερα. Για την Αστυνομία οι δύο εξαφανίσεις συνδέονται.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί ότι το πτώμα που εντοπίστηκε, ανήκει στην 44χρονη, τότε είναι πιθανόν η τραγωδία να έχει και συνέχεια. Οι Αρχές που αναμένουν τα αποτελέσματα του DNA για την ταυτοποίηση του πτώματος, εξετάζουν σοβαρά την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Σε αυτήν την περίπτωση – και αυτό είναι κάτι που ήδη συζητείται στο οικογενειακό περιβάλλον των δύο αγνοούμενων – θα πρέπει να γίνουν έρευνες στην θάλασσα για το ενδεχόμενο εντοπισμού και του 53χρονου.

Ήδη χθες (04-03-2012) δύτες βούτηξαν σε διάφορα σημεία της λιμενολεκάνης, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα. Οι έρευνες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες ωστόσο λιμενικοί εμφανίζονται επιφυλακτικοί καθώς, όπως λένε, εάν πρόκειται για την συγκεκριμένη υπόθεση, δεν γνωρίζουν το ακριβές σημείο της πτώσης. Σύμφωνα με το cretalive.gr, μπορεί το τραγικό συμβάν να σημειώθηκε στην περιοχή του λιμανιού, μπορεί όμως και σε κάποιο άλλο σημείο, το οποίο δε γνωρίζουν οι αστυνομικοί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε