Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Την άφησε χωρίς ρεύμα γιατί τον τσάντισε!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας υπάλληλος της ΔΕΗ Ηρακλείου για να… τιμωρήσει μια γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε ότι καθυστέρησαν να της επανασυνδέσουν το ρεύμα!

Σύμφωνα με το flashnews.gr η κ. Ευγενία Μακριδάκη, ισχυρίζεται ότι ο υπάλληλος ξήλωσε και πήρε το ρολόι της ΔΕΗ από το σπίτι της και της ανακοίνωσε ότι θα της το επιστρέψει μετά το εορταστικό τριήμερο.

Η ιστορία, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας ξεκίνησε από έναν απλήρωτο λογαριασμό, για τον οποίο είχε ζητήσει διακανονισμό καθώς δεν ήταν σε θέση να τον εξοφλήσει.

Οι υπάλληλοι στο υποκατάστημα Ηρακλείου αρνήθηκαν και ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία διακοπής ρεύματος καθώς επίσης και το ξήλωμα του ρολογιού. Μάλιστα, επειδή το ρολόι βρίσκονταν σε εσωτερικό χώρο από την εξωτερική πόρτα του σπιτιού, η γυναίκα κατηγορήθηκε για ρευματοκλοπή.

Η κ. Μακριδάκη, για να καταφέρει να αποπληρώσει τις οφειλές της δανείστηκε 2000 ευρώ. Στη συνέχεια όμως προσήλθε στη ΔΕΗ διαμαρτυρόμενη γιατί η υπηρεσία καθυστερούσε να προχωρήσει στην επανασύνδεση.

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο υπάλληλος που είχε ξηλώσει το ρολόι του ρεύματος, το πήρε μαζί του για να την… εκδικηθεί και την ενημέρωσε πως θα τακτοποιήσει την εκκρεμότητα μετά το πέρας του εορταστικού τριημέρου της 25ης Μαρτίου, που θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Έτσι παρόλο που πλέον το χρέος έχει αποπληρωθεί η καταγγέλουσα εξακολουθεί να είναι χωρίς ρεύμα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε